IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Skandal müftü Ankara’ya çağrıldı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/628257-skandal-muftu-ankara-ya-cagrildi.html)

Seth 15 Ekim 2014 10:24

Skandal müftü Ankara’ya çağrıldı
 
“18 yaşındakinin zinasına karşı çıkamıyorsanız, 7 aylık bebeğe tecavüze karşı çıkmak timsahın gözyaşlarıdır” sözleri tepki çeken Samsun İl Müftüsü, Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk hakkında ön inceleme başlatıldı.



Çocuk istismarını teşvik ettiği eleştirilerine hedef olan müftü ile ilgili açıklama yapan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Özafşar, “Kastı aşan ifadeler nedeniyle ön inceleme başlattık. Müftümüzü Ankara’ya davet ettik, görüşeceğiz, kendisini dinleyeceğiz” dedi. Konuşma metninin de inceleneceğini dile getiren Özafşar, konunun değerlendirme aşamasında olduğunu kaydetti.


Sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirten Öztürk ise “Bunu söylerken asla 17 aylık bebeğe tecavüz edenle 18 yaşındaki bir gencin zinasını eşit görmüyorum. Ben zinanın kendisinin makbul olmadığını söylüyorum. Benim sözlerimi cımbızla alıp da sadece bir tanesini başlık yapmak hainliktir. Ben söylediğim her sözün arkasındayım” diye konuştu.



Kaynak Milliyet


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:35.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net