IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Hastanede yatan 4.5 yaşındaki çocuğa refakatçisi tecavüz etmeye kalktı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/628419-hastanede-yatan-45-yasindaki-cocuga-refakatcisi-tecavuz-etmeye-kalkti.html)

Seth 15 Ekim 2014 19:28

Hastanede yatan 4.5 yaşındaki çocuğa refakatçisi tecavüz etmeye kalktı
 
Sağlık Bakanlığı, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinin çocuk sağlığı ve hastalıkları kliniğinde tedavi gören bir erkek çocuğa, annesinin refakatçi bıraktığı şahsın tecavüz girişimin sağlık personelince engellendiğini, çocuğun tedavisinin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevlilerinin refakatinde devam ettiğini bildirdi.

Sağlık Bakanlığı, "4 yaşındaki çocuğa tecavüz iddiası"nın yer aldığı haberler üzerine yazılı açıklama yaptı.

Habere konu 4,5 yaşındaki erkek çocuğun 13 Ekim'de Haseki eğitim ve Araştırma Hastanesi 29 Mayıs ek hizmet binası çocuk sağlığı ve hastalıkları kliniğinde tedavi altına alındığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Çocuğun annesi, servis sorumlu hemşiresine 'çocuğun amcası' olarak tanıttığı 40 yaşlarındaki şahsı, çocuğun yanına refakatçi olarak bırakmıştır.

Hastanın yatışından sonra rutin takipleri için odaya giren sağlık personeli, çocuğun annesi tarafından refakatçi bırakılan şahsın çocuğa tecavüz girişimine engel olmuştur.

Konu derhal savcılık ve emniyet yetkililerine iletilerek ilgili şahıs gözaltına alınmıştır."

Hastanenin sosyal hizmetler uzmanı tarafından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ile bağlantıya geçildiği ve durum hakkında bilgilendirme yapılarak çocuğun koruma altına alınması gerektiği yönünde görüş bildirildiği kaydedilen açıklamada, akabinde çocuğun adli mercilerce koruma altına alındığı belirtildi.

Açıklamada, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevlileri refakatinde çocuğumuzun tedavisi devam etmektedir" denildi.



Kaynak Milliyet


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:31.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net