IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Ekim 2014, 16:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eski MHP’li vekilin cenazesinde ilginç olay




Bir süredir tedavi gördüğü hastanede vefat eden 21. Dönem MHP Mersin Milletvekili Ali Güngör, Kocatepe Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Güngör’ün cenaze namazında ilginç bir olay yaşandı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bir süredir Ankara Bayındır Hastanesi’nde akciğer tedavisi gören ve dün sabah saatlerinde vefat eden Ali Güngör (64) için ilk tören TBMM’de yapıldı. TBMM’de düzenlenen törenin ardından Güngör’ün naaşı, Kocatepe Camii’ne getirildi. Güngör için burada cuma namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Güngör’ün eşi Asuman, oğlu Oğuzhan ve kızı Hatice Burcu Bayur’un yanı sıra yakınları, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, MHP Grup Başkanvekilleri Oktay Vural, Yusuf Halaçoğlu, eski MHP Çorum Milletvekili Muharrem Şemsek, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ile partililer katıldı. Daha önce cenazeye katılacağı açıklanan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ise yarın Antalya’nın Korkuteli ilçesindeki ziyaretleri nedeniyle bölgeye gideceği için cenazeye katılamadığı öğrenildi.



Kocatepe Camii’nde cenaze namazın kılındığı sırada Melek Yılmaz adlı bir kadın, tabutların önüne geçerek cenaze namazı kıldı. İslam dinine göre imamın önünde cenaze namazı kılınmasının caiz olmaması nedeniyle ilginç anlar yaşanmasına neden olan Yılmaz, hayır için Allah için namaz kıldığını belirtti.
Cenaze namazının ardından Güngör’ün Türk Bayrağı’na sarılı tabutu, partililerin omzunda cenaze aracına taşındı. Tekbirler eşliğinde tabutu Kocatepe Kültür Merkezi önüne kadar taşıyan partililer, cenaze aracının orada olmadığını görünce yaklaşık 10 dakika omuzlarında tabutla beklediler. Daha sonra tabutun taşındığı yere TBMM cenaze nakil aracının getirilmesiyle Güngör’ün tabutu araca konuldu. Partililer ve yakınları tarafından son yolculuğuna uğurlanan Ali Güngör’ün cenazesi, Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Öte yandan emekli Topçu Kurmay Albay Mehmet Besim Akalın ve emekli Piyade Yüzbaşı Sadettin Baysal için de cuma namazına müteakip tören düzenlendi.

Milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cenazesinde, eski, ilginc, mhp’li, olay, vekilin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
AK Partili vekilin bayramlaşmasında olay Seth Haber Arşivi 0 06 Ekim 2014 12:16
Muhalif Liderin Cenazesinde Olay Zen Haber Arşivi 0 09 Şubat 2013 16:05
Terörist Cenazesinde Olay Çıktı: 1 Ölü Thetis Haber Arşivi 1 06 Haziran 2012 21:50
ABD'li vekilin ilginç sözleri Nur Haber Arşivi 0 25 Aralık 2010 11:56
Nusaybin'de PKK cenazesinde olay Lucifer Haber Arşivi 0 28 Temmuz 2010 03:24