IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Ekim 2014, 11:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dehşete düşüren gaspçı yakalandı




Unkapanı yaya alt geçidinde bir kadını yumruklayıp gasp eden adam yakalandı.




Unkapanı yaya alt geçidinde çantasını almak istediği kadına yumruk atıp yerde sürükleyen kapkaççı yakalandı.

Dün 21:00 sıralarında Unkapanı yaya alt geçidinde meydana gelen olayda bir kapkaççı çantasını almak istediği kadına önce yumruk atmış ardından da yerde sürüklemişti. Güvenlik kameraları tarafından saniye, saniye görüntülenen olayın ardından talihsiz kadın hastaneye kaldırılmıştı. Kapkaççıyı yakalamak için bölgede araştırma başlatan Fatih Asayiş Büro Amirliği ekipleri kimliğini belirledikleri kapkaççının peşine düştü. Yapılan çalışmalar sırasında aynı şahsın Fatih ilçesinde iki ayrı gasp ve kapkaç olayına daha karıştığı belirlendi. Fatih Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptığı operasyonda kapkaççı E.E.’yi bir arkadaşı ve ağabeyi ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Gözaltı işlemlerinin ardından gasp ve kapkaç mağdurları karakola davet edildi. Bir gece önce kamera görüntülerine yansıyan kapkaç anlarında yerde sürüklenerek kolu kırılan talihsiz kadın da karakola gelerek kapkaççıyı teşhis etti. Kolunda alçı olduğu gözlenen mağdur kadın ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından karakoldan ayrıldı. Gözaltına alınan 3 kişi polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan birisi polis aracına götürüldüğü sırada görüntü alın gazetecilere tepki gösterdi. Gazetecilere saldırmak isteyen zanlı polis memurları tarafından engellenerek araca bindirildi.

KAMERALARA YANSIMIŞTI

Unkapanı Yaya Alt Geçidi'nde bir kadının gasp edilme anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Hergün binlerce kişinin geçtiği alt geçit yine hareketli. Peş peşe çok sayıda kişi geçiyor. Alt geçitteki işyerlerinden bazıları hala açık. Yaya alt geçidinin tenhalaştığı kısa bir an kamera açısına bir kadın giriyor. Bu sırada saat 21.07. Kadının sol kolunda çantası ve poşet asılı.

YUMRUKLADI, YERDE SÜRÜKLEDİ

Hiçbir şeyden habersiz ilerleyen kadının arkasında bir anda 20-25 yaşların bir kişi beliriyor. Alt geçitte uygun bir anı kolladığı anlaşılan kapkaççı, kadının arkasından yaklaşıp sol kolunda asılı olan çantasını almaya çalışıyor. Saldırgan, çantayı çekiyor ancak çanta kadının kolundan çıkmıyor. Bunun üzerine saldırgan, kadının başına yumruk atıp yere düşürüyor. Yere düşen kadının çantasını alan kapkaççı hızla kaçıyor.

KOLU KIRILDI, ESNAF YANDIM ETTTİ

Kameralar aynı zamanda ses kaydı da yapıyor. Dehşeti yaşayan kadının çığlıkları yaya alt geçidinde yankılanıyor.
Kadının çığlıklarını duyan bir esnaf hemen yardıma koşuyor. Alt geçitten o sırada geçenlerin ise yollarına devam etmesi dikkat çekiyor. Kameraya bir kaç saniye sonra gaspçının kaçtığı yönden gelenler de yansıyor. Bu kişiler de yollarına hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor.



Milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
dehşete, düşüren, gaspçı, yakalandı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dehşete düşüren ölüm! MasteR06 Haber Arşivi 0 07 Aralık 2013 10:59
Dehşete düşüren cinnet Crips Haber Arşivi 2 15 Ağustos 2008 12:42