IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Ekim 2014, 12:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Paralel tezgâh 57'nci saniyede




Narin Korkmaz'ın babasının evine giden polislerden biri çıkmaması gerekirken üst kata çıktı. İddiaya göre elinde siyah bir poşet vardı. Bir süre sonra polisler, arama yapıp delilleri poşet içinde buldu!

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İzmir'de,çoğunluğu asker 357 sanığın yargılandığı ve 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hafta başından bu yana devam eden, kamuoyunda "Casusluk Davası" olarak bilinen "Gizli bilgi ve belge bulundurma" davasının son gün duruşmasında şok gelişmeler yaşandı. Narin Korkmaz'ın evine arama yapmaya giden polis memurları Hanefi Aydın ve Yaşar Güzel tanık olarak dinlendiği oturumda, Mahkeme Başkanı Orhan Kızıltaş, tanık polislere dosya içinde yer alan arama görüntülerinin videosunu izleterek, özellikle 57'nci saniyesine dikkatli bakmalarını istedi.

POLİSLİKTEN ATILMIŞ

Görüntülerin 57'nci saniyesinde ise henüz aramalar başlamadan bir polisin çıkmaması gerekirken üst kata çıktığı ve 3 dakika sonra indiği görüldü. İddiaya göre, polisin elinde bir de siyah poşet vardı. Ardından alt katta arama yapan polislerin, daha sonra da üst kata çıkıp davaya temel oluşturan delilleri, "Siyah bir poşet" içinde bulduğu belirlendi. Başkan bu polisin kim olduğunu sorunca tanık polisler Ali Bekar olduğunu ve Ağrı'ya gönderildiğini söyledi. Ardından Mahkeme Başkanı, Ali Bekar'ı ve evdeki aramayı yöneten Emniyet Amiri Yaser Özoğul'u aratarak duruşmaya çağırdı. Polislikten atıldığı ortaya çıkan Özoğul, avukatıyla görüştükten sonra gelebileceğini söylerken, Ali Bekar'a ulaşılamadı. Görüntüler, sanık avukatlarının davanın temelinde hukuksuz delil toplama ve uydurma deliller olduğu iddiasını güçlendirirken, Hanefi Aydın ise Narin Korkmaz'ı 5 ay takip ettiğini ve bu sürede herhangi bir bilgi veya belge alışverişine şahit olmadığını söyledi.

BUZDOLABI SÜRPRİZİ
Davanın önceki günkü duruşmasında da, evindeki buzdolabının arkasında davaya delil harddiskler bulunan sanık Jandarma Üsteğmen Onur Süer'in Marmaris'teki evinde yapılan aramaya katılan Başpolis Adem Demir ve polis Tüzün Bayındır tanık olarak dinlenmişti. Başpolis Demir, Sube Müdürü Mehmet Emin Çakıcı'nın kendisine, "Şehir dışında aramaya gideceklerini, kamerayı almasını, evde çok detaylı arama yapacaklarını ve özellikle buzdolabı, televizyon gibi elektronik cihazların arkasına iyi bakmalarını, gerektiğinde arkalarını açmak için yanına ekipman almalarını" söylediğini anlattı. Çakıcı'nın "buzdolabının arkasına özellikle bakılmasını" vurguladığı ve burada harddisklerin, saklandığı yere göre temiz göründüğünü de söyledi.

Sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
57nci, paralel, saniyede, tezgah


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sigara tezgâh altına iniyor!Sigara raftan tezgah altına inecek, yani açıkta satılmaya Ruj Haber Arşivi 0 17 Kasım 2010 11:50