IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Ekim 2014, 16:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bahçeli'den teşkilatlara 'sokak' uyarısı




MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 17 Kasım'da başlayacak il ve ilçe kongreleriyle ilgili yayımladığı genelgede, partililerin, her türlü kavga, kargaşa ve çatışmadan uzak durmalarını istedi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

MHP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, parti teşkilatlarına genelge gönderen Bahçeli, Türkiye'nin çok zor günler yaşadığını, çok ağır ve tehlikeli bir operasyona tabi tutulduğunu ifade etti.

Bahçeli, hükümetin, Türkiye'nin karşısında oluşan nifak cephesinde aktif olarak yerini aldığını, teröre ve teröriste destek çıktığını ileri sürerek, "PKK, AKP'yle ortaklık kurmuş, ortak amaç etrafında birleşmiştir. Bölücülük AKP'yi ele geçirmiş, hainler AKP'yi tutsak almıştır. Acı da olsa PKK artık iktidardadır, Bakanlar Kurulu sıralarında temsil edilmektedir" iddiasında bulundu.

''Mehmetçik katillerini koruyan ve kollayan, bunlara silah ve cephane veren peşmergenin, AK Parti Hükümeti sayesinde meşru bir güç olarak takdim edildiğini'' öne süren Bahçeli, "Görülmektedir ki AKP Hükümeti, vatan topraklarını teröristlerin kullanımına ardına kadar açmış, özellikle Barzani'nin silahlı unsurlarına geçiş üstünlüğü sağlamıştır. Sözde tezkere çıkararak Ayn el-Arap'a (Kobani) peşmergelerini gönderme kararı alan Barzani'ye, Erdoğan ve Davutoğlu ikilisi güvence vermiş, kolaylık sağlamış, topraklarımızı kirlettirmişlerdir" görüşünü savundu.

"PKK'nın bir numaralı destekçisi Barzani'nin, 150 kişiden oluşan silahlı peşmergesini Türkiye üzerinden Ayn el Arap'a intikal ettirmesi tarihi bir hata, tarihi bir rezalettir" ifadesini kullanan Bahçeli, PKK'nın ve PYD'nin silahlandırılmasının, Türkiye'nin etrafında kurulan bir ölüm tuzağı olduğuna değindi.

Bahçeli, terör örgütlerine giden silahların gerçek hedefinin Türk milleti olduğunu savunarak, IŞİD riski hafiflediğinde, terör örgütlerinin rotayı Türkiye'ye çevireceğine dikkati çekti.
"KANLI NİYETLERE TERCÜMANLIK YAPMIŞTIR"

Ayn el Arap'a koridor açılmasını eleştiren Bahçeli, genelgede şu görüşlere yer verdi:

"Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'nın bir yanda PYD'yi terör örgütü ilan edip PKK'yla bir görmesi, diğer yanda PYD ve PKK'nın imdat çağrılarına ilgisiz kalmayarak silah ve lojistik kanallarını açması ihanete ortak olmaktır. Erdoğan, Türk milletini kandırmaktadır. Silahlı peşmergelerin, Şanlıurfa üzerinden Ayn el Arap'a sevkıyatının yapılması anayasal suç olmakla kalmayıp, uluslararası hukuka da aykırıdır. 2 Ekim'de TBMM'de kabul edilen tezkere buna cevaz vermemektedir. Cumhurbaşkanı ve Başbakan, suç işlemektedir. Bu ikili, sahip olmadıkları bir yetkiyi, ABD'nin şantaj ve dayatmasıyla kullanmak zorunda bırakılmaktadır."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "PYD'nin silahlı kolu YPG'yi terör örgütü olarak görmediğine" yönelik sözlerini eleştiren Bahçeli, "MHP'ye baston iftirası atan CHP Genel Başkanı, çoktan bölücü terörün kucağına düşmüş ve kanlı niyetlere utanmadan tercümanlık yapmıştır. Artık tablo netleşmiştir: Bir tarafta AKP-CHP-PKK-HDP, Barzani, İmralı canisi ve küresel ayak oyunları vardır, diğer yanda ise Türkiye ve Türk milleti için varını yoğunu feda etmeye azimli MHP bulunmaktadır" ifadesini kullandı.
"ADLİ MAKAMLARA BİLDİRİLECEK"

Terörle pazarlığın, mücadeleden müzakereye, buradan da mütarekeye geçişin Türkiye'nin mahvına yol açacağını öne süren Bahçeli, "AKP komplosuna mani olunmazsa, AKP ihanetine set çekilmezse yaşayacak bir vatanımız, gurur duyacağımız bağımsız bir devletimiz, mensubiyetiyle övüneceğimiz bir milletimiz ne yazık ki kalmayacaktır" görüşünü ileri sürdü.

Bahçeli, MHP'nin, 7 Haziran 2015'te gerçekleştirilecek genel seçimleri, ikinci bir kurtuluş mücadelesi için fırsat ve imtihan sahası olarak gördüğünü ifade ederek, bu kapsamda, partisinin 11. Olağan Büyük Kurultayı'nın daha da bir değer kazandığını belirtti.

Kongrelerin demokrasi şöleni havasında geçmesi, herhangi bir anlaşmazlığa, hizibe, kırgınlığa ve dargınlığa meydan vermemesi çağrısında bulunan Bahçeli, teşkilatlardan, şunları istedi:

"Sebebi ne olursa olsun, her türlü kavga, kargaşa ve çatışmadan uzak durulacak, partimizi sokakların çıkmazına çağıran, husumetin tarafı yapmaya çalışan açık veya örtülü operasyonlara kulak asılmayacaktır. Türkiye sokakta bulunmamış, sokağa da teslim edilmeyecektir. Kongre bahanesiyle içimize sızıp taşkınlık yapmak, dedikodu yaymak, fitne çıkarmak için el ovuşturanlara asla fırsat verilmeyecektir. Huzursuzluk çıkarmaya çalışan, karışıklıktan medet uman, provokasyona yeltenen kim olursa olsun gecikmeksizin adli makamlara bildirilecek. MHP, hiçbir dayatma, tuzak ve senaryoya aldırmadan yalnızca büyük Türk milletinin yükselişi yolunda yürüyecektir."

Sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bahceliden, okak, teşkilatlara, uyarısı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bahçeli'den sandık uyarısı AngeL Haber Arşivi 0 23 Şubat 2014 14:08
Bahçeli'den teşkilata Ağca uyarısı Lucifer Haber Arşivi 0 20 Ocak 2010 22:31