IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Ekim 2014, 10:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Köpek, sahibinin öldüğünü böyle haber verdi




Antalya’nın Kemer ilçesinde servisçilik yapan emekli İngilizce öğretmeni Ayhan Gürbüz, otobüsten bozma karavanında ölü bulundu. Cesedi bulan servis otobüsü şoförü Mustafa Merdin, "Ayhan ağabeyin köpeği Linda, yavrularıyla birlikte önümü kesti, bir aksilik olduğunu anladım. Takip ettiğimde cesedi buldum" dedi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Antalya’nın Kemer ilçesinde servisçilik yapan emekli İngilizce öğretmeni Ayhan Gürbüz, otobüsten bozma karavanında ölü bulundu. Cesedi bulan servis otobüsü şoförü Mustafa Merdin, "Ayhan ağabeyin köpeği Linda, yavrularıyla birlikte önümü kesti, bir aksilik olduğunu anladım. Takip ettiğimde cesedi buldum" dedi.



Edinilen bilgiye göre, yıllar önce Kemer’e gelerek yerleşen ve bir süre ilçedeki bir dershanede yöneticilik yapan 63 yaşındaki 1 çocuk babası Ayhan Gürbüz, emekli olduktan sonra otobüs alarak taşımacılık yapmaya başladı. Okul servisi, bazı tur teknelerinin ve diskoların da taşımacılık hizmetlerini yaptığı öğrenilen Ayhan Gürbüz, 2-3 yıldır Kemer Yeni Mahalle Dedeler mevkiinde, eski bir otobüsü karavana çevirerek oluşturduğu evinde oturuyordu.

MAHALLENİN SEVGİSİNİ KAZANMIŞTI
Çevresinde oturan 7’den 70’e herkesin sevgisini kazandığı belirtilen Ayhan Gürbüz hakkında konuşan mahalle sakinlerinden Mustafa Canlı, "Rahmetli çok iyi bir insan kimse kötü diyemez bu adama, canım ciğerim diye konuşan bir insandı. Emekli İngilizce öğretmeniydi. Mükemmel bir insandı. Demek ki iyilerin bu dünyada yeri yok. Herkes Ayhan dede derdi" diye konuştu.

KÖPEĞİ YARDIM İSTEDİ
Ayhan Gürbüz, akşam hava karardığı saatlerde bilinmeyen bir sebeple yaşadığı karavanın kapısından dışarıya doğru çıkmak isterken yüzüstü düşerek hayatını kaybetti. Kalp krizi de geçirmiş olabileceği belirtilen Gürbüz’ün cesedini bulan, kendisi de servis otobüsçüsü olan Mahalle sakini Mustafa Merdin, maktulün köpeği Linda’nın olağan dışı davranışlarından şüphelendiğini söyledi. Merdin, "Bu köpek tanıdıklarına havlamaz. Ama bugün minibüsümü park edip evime giderken önüme geçti, yavrularıyla birlikte havlamaya başladı. Bir şey anlatmak istiyor gibiydi, takip edip geldim, Ayhan ababeyin öldüğünü gördüm. Çok iyi bir insandı, çok üzüldüm" diye konuştu.

KÖPEK HAYATA KÜSTÜ
Sahibinin cesedinin bulunmasını sağlayan terrier cinsi köpek Linda, aradan geçen dakikalarda Ayhan Gürbüz’ün hareet etmemesi üzerine bir sandalyenin altına girip adeta hayata küstü. Linda, sahibinin cesedi cenaze aracına konulurken bile kılını kıpırdatmadı.

SAVCI İNCELEME YAPTI
Olay yerine gelen Kemer Emniyet Müdürlüğü ekipleri çevre güvenliğini alıp delil toplarken, nöbetçi Kemer Cumhuriyet Savcısı Önder Şeker de inceleme yaptı. Adli Tabiple birlikte cesedi inceleyen Nöbetçi Savcı, kesin ölüm sebebinin tesbiti için Adli Tıp Kurumu Antalya Grup Başkanlığı’na gönderilmesine karar verdi.
(İHA)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
böyle, haber, köpek, sahibinin, verdi, öldüğünü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hz.Muhammed''sav'' gelecekten haber verdi Süslü Hadis-i Şerifler 1 20 Mart 2010 20:58
Köpek balığı fok'u böyle yuttu Sükût Serbest Kürsü 2 21 Kasım 2007 18:55