IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Kasım 2014, 12:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nehir'den hala bir haber yok!




Van'ın Gürpınar ilçesinde 4 gün önce evlerinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ı arama çalışmalarına, günün ilk ışıklarıyla yeniden başlandı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



4 yaşındaki Nehir Aslan, 4 gün önce evlerinin önünde oynarken kaybolmuştu. Küçün kızın ayakkabıları evlerinin 300 metre ilerisinde bulunmuştu. Arama çalışmalarından henüz bir sonuç alınamadı.

Günün ağarmasıyla harekete geçen jandarma ekipleri, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğüne bağlı ekipler ile geçici köy korucuları, bugünkü aramalarını, araçlarla çıktıkları dağlık alanda yürütüyor.

Geniş bir alanı kapsayan bölgede dağlık alandan başlayarak mahalleye kadar tarama yapacak olan ekiplere, İl Jandarma Komutanlığına bağlı komando timinin yanı sıra özel eğitimli arama kurtarma köpekleri de eşlik ediyor.

TEK İSTEĞİM ÖLÜSÜ YA DA DİRİSİNİN BULUNMASI

Kızının kaybolmasının ardından bir kız çocuğu dünyaya getiren ancak sevincini yaşayamayan anne Hatice Aslan ise gözyaşları içinde kızının yanına geleceği günü bekliyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kızının bulunması için herkesin elinden geleni yaptığını söyleyen Aslan, "Allah herkesten razı olsun. Tek isteğim kızım Nehir'in ölüsünün ya da dirisinin bulunması. Artık ölüsüne de razıyım, yeter ki bulunsun. Devlet yetkililerimizden Allah razı olsun, bize herkesten çok yardımcı oldular ama bu işin peşini bırakmasınlar. Nehir'in gelmesini bekliyorum" dedi.

Baba Erkan Aslan ise devletin ilk günden bu yana sürekli yanlarında olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:


"Devlet bütün imkanlarıyla kızımı arama çalışması başlattı. Keşke kızım da bulunsaydı sevincimiz tam olsaydı. Kızımın kaçırıldığını düşünüyorum. Her kim ne şekilde kaçırmış veya öldürmüşse bana ölüsünü veya dirisini getirsin. Söz veriyorum affedeceğim. Yeter ki kızıma kavuşayım. Arama çalışmalarına katılan herkese teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun."

KAÇIRILDI MI?

Mahalle muhtarı Faruk Şehmuzoğlu ise Nehir'in kaçırıldığı ihtimali üzerinde durduklarını söyledi. Şehmuzoğlu, arama çalışmaları sonuç vermeyince Nehir Aslan'ın kaçırılma şüphesi üzerine yoğunlaştıklarını bildirerek, fotoğrafının internet ortamında yayıldığını, görenlerin en yakın birimlere bilgi vermesinin önemli olduğunu dile getirdi.

Van Valisi Aydın Nezih Doğan ise daha önce yaptığı açıklamada Nehir Aslan’ın kaybolma ihbarı kendilerine intikal eder etmez jandarma, köy korucuları, köylüler, AFAD ve Ulusal Medikal Kurtarma ekipleri tarafından arama başlatıldığını söylemişti. Kaybolma olayının başka bir boyutu olup olmadığını öğrenmek için özel bir ekip kurduklarını dile getiren Vali Doğan, “Ekip jandarma ve emniyet mensuplarından oluşuyor” demişti.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bîr, haber, hala, nehirden, yok


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sezen Aksu - Hala Haber Bekliyorum Amelia R, S, Ş, T 1 03 Aralık 2018 10:33
Adem ve Hamit'ten Hala Haber Yok! Cemalizim Haber Arşivi 0 15 Mart 2012 09:36
Kayıp 1800 Kosovalı'dan hâlâ haber yok aSi Haber Arşivi 0 28 Nisan 2011 12:01
Kayıp üsteğmenden hala haber yok CariSma Haber Arşivi 2 23 Ocak 2008 08:25