IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   İşime aşığım ve aşıkken gözüm başka şey görmez (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/637620-isime-asigim-ve-asikken-gozum-baska-sey-gormez.html)

Seth 02 Kasım 2014 12:40

İşime aşığım ve aşıkken gözüm başka şey görmez
 
ATV Ana Haber'in deneyimli ve güvenilir yüzü Cem Öğretir, yeni sezona çok iddialı hazırlandıklarını söylüyor: Olgun ama enerjisi zirvede bir haber merkeziyiz. Bizim için hayat, haber demek. Bu, ATV 'deki beşinci yılım. Ben işime aşığım; aşık olan insan zaten başka bir şey göremez

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ekranların deneyimli spikeri Cem Öğretir, 2009 yılından beri ATV Ana Haber ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yeni yayın dönemine, yarından itibaren dinamik bir şekilde gireceklerini söyleyen Öğretir, "ATV Ana Haber'i hayat gibi yapacağız" diyor. Haberin güvenilir yüzü Öğretir, GÜNAYDIN'ın sorularını yanıtladı...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yeni yayın döneminde yeni bir yüzle seyirci karşısına çıkacaksınız. Neden böyle bir değişime gerek duyuldu?
Değişim zamanı gelmişti; bunu hem biz, hem de seyirci hissetti. Televizyon yayıncılığı çok dinamik. Yeni şartları yakalamazsanız geride kalırsınız ve ilgiyi kaybedersiniz. Tabii bu değişimi temel ilkelerimizden vazgeçmeden yapıyoruz. Aslında tüm dünyadaki değişime ayak uyduruyoruz. ATV Haber Merkezi, bu sene önemli bir çıkış yakalayacak. Pazartesiden itibaren bambaşka bir yüzle seyirci karşısına çıkıyoruz.

AVRUPA'NIN EN BÜYÜK VİDEO DUVARI

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]İzleyiciyi, bu sezon nasıl bir haber bülteni bekliyor?
Televizyon haberciliği açısından çok dinamik bir dönem başladı. 'ATV Ana Haber'i hayat gibi yapmalıyız. Yani biz hayatı ve insanı anlatan bir bülten olmalıyız' diyerek yola çıktık. Görsel yönümüzü de değiştiriyoruz. Yepyeni bir ekranla seyirci karşısında olacağız. Yayınımızı, Avrupa'nın en büyük video ekranının önünde yapacağız. Ekranda daha çok detay olacak.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dev video duvarı yayına ne katacak?
Öncelikle işimizi görsel açıdan daha fazla destekleyecek ve bizim ufkumuzu da açacak. ATV ve A Haber olarak çok geniş ve başarılı bir grafik servisimiz var; bizi ve seyirciyi şaşırtacak işler yapıyorlar. Hayat dinamik, haber bülteni neden olmasın? Stüdyo büyük olduğu için bana hareket alanı tanıyor. Haberin duygusuna göre ayakta veya oturarak tüm alanı kullanacağım. Çok özel haber fotoğraflarını, dev ekranda sergileyeceğiz.

İLK TOPLANTI KAHVALTI MASASINDA

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Yayın saatine kadar nasıl hazırlıklar yapıyorsunuz?
Evimizde, sabah kalktığım andan itibaren haber konuşulur. Eşim Seda Öğretir de haber spikeri olduğu için her anımızda haber var. İlk haber toplantımı, aslında evde kahvaltı masasında yapıyorum.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dışarıdan çok sıkıcı görünüyor ama...
Sıkıcı değil çünkü bu bize bir yük katmıyor; işimiz bu. Evde eşimle haber konuşurken sıkılmıyoruz. İkimiz de farklı dünyaların insanları gibiyiz; o haber kanalında çalışıyor ve anlık, gündem odaklı haber aktarıyor. Ben daha damıtılmış bir gündemi yorumluyorum bültende. Günün fotoğrafını ortaya koymaya gayret ediyoruz. Eşimle birbirimize kattığımız çok şey var.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayata sürekli haber gözüyle bakmak meslek hastalığı olmuyor mu?
Biz zaten hastayız; hayat eşittir haber demek bizim için. Çok güzel bir hastalık bu. İkimiz de işine aşık insanlarız. Bu durum, birbirimize olan aşkımızı engellemediği sürece sorun yok.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Haber merkezine ulaştıktan sonra işleyiş nasıl devam ediyor?
Evden bir fikirle çıkıyorum, kanala gidip arkadaşlarımla paylaşıyorum. O paylaşım, onlarla birlikte bambaşka bir yere doğru eviriliyor. Ben gelene kadar gazeteler ve ajanslar taranmış oluyor. Biz, çok hızlı harekete geçebilen bir haber merkeziyiz. Hepimizin yaşları birbirine çok yakın. 40 yaşın olgunluğuna ulaşmış, birbirini çok iyi tanıyan, enerjisi zirvede bir haber merkezi...



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:35.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net