IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Sandıkta kaybeden Obama'dan ilk açıklama (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/640332-sandikta-kaybeden-obamadan-ilk-aciklama.html)

Seth 05 Kasım 2014 23:32

Sandıkta kaybeden Obama'dan ilk açıklama
 
ABD Başkanı Obama, "İşe yarayan her fikri değerlendireceğim. Ülkemiz için olan doğru olanı yapacağız." dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ABD'deki ara seçimlerde resmi olmayan sonuçlara göre Cumhuriyetçi Parti, Kongre'nin iki kanadında da çoğunluğu elde etti. İki cephede de kaybeden ABD Başkanı Barack Obama seçim sonrası ilk açıklamasında, "ABD'li vatandaşların çalıştıkları işlerden daha fazla para kazanmasını sağlayacağız. Köprüler yollar ve diğer işler ile halkımızın refahını artıracağız. Asgari ücrette iyilişme yapılması gerekiyor." dedi.

OBAMA SANDIKTA KAYBETTİ

ABD halkı, ara seçimler için sandık başına gitti. Açıklanan ilk sonuçlara göre, Cumhuriyetçi Parti, Kongrenin iki kanadını oluşturan Temsilciler Meclisinin ve Senatonun her ikisinde de çoğunluğu elde etti. Demokratların yenilgisi 'Obama artık topal ördek' yorumlarına yol açtı.

CUMHURİYETÇİLER, 1940'LI YILLARDAN BERİ GÖRÜLEN EN BÜYÜK ÜSTÜNLÜĞÜ ELDE ETTİ

ABD Anayasası'na göre 2 yılda bir yapılan 435 üyeli Temsilciler Meclisi seçimlerinde, 2010 yılından bu yana Mecliste çoğunluğu elinde bulunduran Cumhuriyetçiler en az 9 yeni sandalye daha kazanarak 242 rakamına ulaştı. Böylece Cumhuriyetçiler, Temsilciler Meclisi'nde Demokrat Partiye karşı 1940'lı yıllardan bu yana görülen en büyük üstünlüğü elde etti. Obama Hükümetinin son iki yılının oldukça sıkıntılı geçmesi bekleniyor.

sabah


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:23.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net