IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Kasım 2014, 12:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İkizlerin dramı yürek burkuyor




Bartın'da yaşayan bir anne gözlerinin önünde eriyen ikiz çocuklarının teşhis ve tedavisi için devlet büyüklerinden yardım istiyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bartın'da yaşayan 34 yaşındaki Selda Yılmaz 2003 yılında Damla ve Yağmur isminde ikiz kız çocuğu dünyaya getirdi. 4 yaşına gelinceye kadar hiçbir sağlık problemi yaşamayan Damla ve Yağmur kardeşler nefes almakta güçlük çekmeye ve yürümekte zorluk çekmeye başladı. Annesi tarafından hastaneye götürülen ikizlerin durumu her geçen gün daha da kötüye gitmeye başladı.

İkizler bir süre sonra yatağa mahkûm oldu. 11 yaşında olmalarına rağmen fiziksel gelişimleri yavaşlayan ikizler için anne Selda Yılmaz çalmadık kapı bırakmadı. Ankara'da çeşitli hastanelere ikizleri tedavi için götüren anne Yılmaz çocuklarının tedavisi için hastane bahçelerinde bile yattığını söyledi. Yılmaz ikiz kızları için tam teşhis ve tedavi için yetkililerden yardım istedi. İkizlerine Serabral Palsi (CP) hastalığı teşhisi konulduğunu söyleyen Yılmaz bu tür hastalıklar da fizik tedavi sayesinde iyileşme görüldüğünü söyledi.


Devlet hastanelerinde fizik tedavi bölümünün çok yoğun olduğunu ifade eden Yılmaz özel hastanelerde de bu tür tedavilerin pahalı olduğunu söyledi. İkizlerinin gözlerinin önünde yavaş yavaş eridiğini söyleyen Selda Yılmaz, "Ben gerekenleri yapıyorum ama bir sonuca varamıyorum. Çok zaman kaybım oldu. Bir tahlil için bir ay bekliyorum. Tek istediğim kızlarıma adam akıllı bakılması bunun içinde devlet büyüklerinden yardım istiyorum. Ben kimseden para istemiyorum. Bu hastalığın bir tedavisi varsa yurtdışında falan tedavisi için bana yardım edilsin. Çocuklarım 4 yaşına kadar kendi ihtiyaçlarını kendi görebilecek durumdaydı. Hastalıktan sonra kendileri bir bardak su içmeye bile muhtaçlar. Altlarını bezliyorum, yemeklerini yediriyorum, kızlarımın böyle yaşamasını istemiyorum. Kızlarım yeşil kartlı olduğu için özel hastanede fizik tedavi yaptıramıyorum. Ben kendim yaptırmayı denedim çocuğumun ayağı kırılıyordu" dedi.

sabah


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
burkuyor, dramı, İkizlerin, yürek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İnsani Kriz Yürek Burkuyor Rhytia Haber Arşivi 0 27 Ocak 2014 19:23
Ailenin dramı yürek burkuyor CtrL Haber Arşivi 0 13 Kasım 2013 15:59
Kurt kızın yürek burkan dramı Violent Haber Arşivi 0 11 Haziran 2012 10:51
Şehit askerlerin yürek yakan dramı Kan Haber Arşivi 1 22 Nisan 2008 22:39