IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Kasım 2014, 11:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eaton 3 sektörde şirket avına çıktı




İrlanda merkezli sanayi devi Eaton, Türkiye'deki varlığını güçlendiriyor. 335 milyon dolar cirolu Polimer Kauçuk'u alan Eaton'ın Başkanı Cutler, "Üç alanda Türkiye'de şirket alma peşindeyiz" dedi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

22 milyar dolar cirosuyla İrlanda'nın en büyük sanayi şirketi Eaton Corporation, öncelikli ülkeleri arasına Türkiye'yi de aldı. Türkiye pazarına 2008'de adım atan Eaton'ın Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Alexander Cutler, öncelikli pazar olarak belirledikleri ülkeler arasında Türkiye'nin de olduğunu söyledi. SABAH'a konuşan Cutler, 2 yıl önce dünyanın en büyük 5 hortum üreticisi arasında gösterilen ve SEL markasının sahibi Polimer Kauçuk firmasını bünyesine kattıklarını, yeni alımların da olacağı sinyalini verdi.

YÜZDE 10'U TÜRKİYE'DE
2012'de 335 milyon dolarlık ciro yapan Polimer Kauçuk'a bu yıl 15 milyon dolarlık ekipman ve teknik yatırımı yapacaklarını dile getiren Cutler, "Uzay-havacılık sanayisinin yanı sıra hidroelektrik ve demiryolları bizim şu anda radarımızdaki sektörler. Bu konuda Türkiye'de çalışan firmalarla alım veya işbirliğimiz olabilir" dedi. 175 ülkede 103 bin çalışanı bulunan Eaton'ın Avrupa-Ortadoğu- Afrika (EMEA) biriminde ise 25 bin kişinin istihdam edildiğini hatırlatan Cutler, Türkiye'nin ise bunun yaklaşık yüzde 10'unu karşıladığını belirtti. "EMEA bünyesinde 40 ülkede faaliyetteyiz" diyen Cutler, "Sadece Türkiye'de 2 bin 200 çalışanımız var. Bu sayı, 6 yıllık bir geçmiş için oldukça yüksek. Yeni yatırımlarımızla istihdamımız artacaktır" şeklinde konuştu.

'DEV PROJELERE TALİBİZ'
3'üncü Boğaz Köprüsü ve havaalanı, yüksek hızlı tren başta olmak üzere birçok projeye imza atmak istediklerini vurgulayan Cutler, şöyle devam etti: "Eaton olarak Türkiye hükümetinin 2023 vizyonu çerçevesinde hazırlanan Enerji Verimliliği Strateji Belgesi'nde ortaya koyulan risk ve taleplerin karşılanmasında, ülkenin en önemli altyapı projelerine ileri düzeyde enerji yönetimi çözümleri sunuyoruz. Türkiye'nin istikrarlı ekonomisi; Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Balkanlar'da hızlı büyüyen pazarlara yakınlığı bizi daha da etkiliyor. 1911 yılında kurulan Eaton, Forbes tarafından açıklanan dünyanın en büyük 2 bin şirketi listesinde 229'uncu sırada yer aldı. Toplam aktifleri 35.5 milyar dolar olan firma, 2013'ü 1.9 milyar dolarlık kârla kapattı."

sabah


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Mobil Chat
 

Etiketler
3, avına, çıktı, eaton, sektörde, Şirket


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şirket-i Hayriye - İlk Anonim Şirket Zen Tarih 0 13 Mayıs 2014 19:30
Facebook'ta borçlu avına çıktı! Deep Facebook Haberleri 0 11 Haziran 2012 15:30
50 şirket var ama pompa fiyatlarını 5 şirket belirliyor N999 Haber Arşivi 0 03 Nisan 2012 18:15
Eski İngiliz Diplomatın İslâm’a Yolculuğu: Charles Le Gai Eaton Kalemzede İslamiyet 0 05 Ağustos 2011 02:28
Sektörde ezber bozduk Chelt Havacılık Haberleri 0 15 Ocak 2011 14:33