IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Kasım 2014, 16:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kahreden tesadüf




Adana'da berber dükkanına yapılan saldırı sonucu hayatını kaybeden berber kalfası 24 yaşındaki Kenan Satar'a, 24 yıl önce 24 yaşında boğularak hayatını kaybeden amcasının adının verildiği ortaya çıktı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Gürselpaşa Mahallesi'nde dün meydana geldi. İddiaya göre, yoksul ailelerin çocuklarını uyuşturucuya alıştırdıktan sonra hırsızlık, sahte altın dolandırıcılığı, uyuşturucu satıcılığı yaptırdıkları iddiasıyla 2012 yılında yakalanan çete lideri Yenal Yerli'yi (35) aralarında husumet bulunan Hacı Aytekin T. (21) otomobiliyle bir süre takip etti. Bu sırada Yenal Yerli ara sıra geldiği Kenan Satar'ın (24) kalfa olarak çalıştığı berbere girdi. Yerli, sakal ve saç tıraşı olmak istediğini söyledi. Bunun üzerine boşta olan Satar, Yerli'yi koltuğa oturtarak saç tıraşı etmeye başladı. Bu arada Hacı Aytekin T. de berberin önünde otomobilin içinde arkadaşlarıyla bekleyip plan yaptı. Satar, Yerli'nin saç tıraşını bitirip sakalına başladığı sırada, Hacı Aytekin T. saldırı emrini verdi. Hacı Aytekin T. ve arkadaşı K.F. berber dükkanının önüne gelip tıraş olan Yerli'ye ateş açmaya başladı. Bu arada, Yerli'nin sakalını tıraş etmek üzere eğilen Satar boynundan ve kafasından yaralandı. Yerli de oturduğu koltukta yaralandı. K.F. kaçarken Hacı Aytekin T. koltuk altından yaralandı. Berberde bulunan diğer kalfa da elinden yaralandı. Saldırganlar geldikleri otomobil ile kaçmaya başlarken ileride bir otomobili gasp ederek yaralı arkadaşlarını bu otomobil ile hastaneye gönderdiler. Vatandaşların polise ve ambulansa haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Yerli'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Berber kalfası Satar ise özel bir hastaneye kaldırıldı.

AİLE GÖREMEYECEĞİ İÇİN BAĞIŞTAN VAZGEÇTİ
Kenan Satar'ın hastanede beyin ölümü gerçekleşti. Bunun üzerine hastane yönetimi aileden organlarını bağışlamaları konusunda ricada bulundu. Baba Hacı Satar (47) organları bağışlayacağını söyleyerek eşini de ikna etti. Ancak organ bağışı için sözleşme imzalanacağı sırada baba Satar, "Organ bağışı yapılan kişiler ile görüşmeyeceğim, adreslerini sormayacağım" ibaresini görünce bağıştan vazgeçti. Baba Satar oğlunun organlarını taşıyan kişileri görmek isteyeceğini belirterek bu durumun ortadan kalkması durumunda bağış yapabileceğini söyledi. Hastane yönetimi de bunu kabul etmeyince organlar bağışlanmadı. Satar'ın cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

İSMİNİ ALDIĞI AMCASI DA 24 YAŞINDA ÖLDÜ
Kenan Satar'a 24 yıl önce 24 yaşında boğularak hayatını kaybeden amcası Kenan Satar'ın isminin verildiği ortaya çıktı. DSİ'ye ait sulama kanalında amca Satar boğulduğunda bebek bekleyen baba Hacı Satar, kardeşi öldükten 4 ay sonra dünyaya gelen oğluna Kenan ismini verdiği öğrenildi. Ancak Satar'ın oğlu da kardeşi gibi 24 yaşında hayatını kaybetti.

Hacı Satar oğlunun cenazesini alırken morg önünde gözyaşlarına boğuldu. Satar'ın cenazesi morgdan alınarak önce evine daha sonra toprağa verilmek üzere Mustafalar Mahallesi mezarlığına götürüldü.

sabah


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
kahreden, tesadÜf


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kahreden ihmal Lilith Haber Arşivi 0 10 Ekim 2014 11:37
Ege'de kahreden facia! 22 ölü Amelia Haber Arşivi 0 05 Mayıs 2014 19:35
Kahreden ölüm! MasteR06 Haber Arşivi 0 10 Aralık 2013 12:00
Polisi kahreden tesadüf Lucifer Haber Arşivi 0 18 Mayıs 2010 19:59
Çukurca'da kahreden tesadüf! Kan Haber Arşivi 2 17 Mayıs 2008 16:58