IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Kasım 2014, 21:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beşiktaş deplasmanda İstanbul Başakşehir'i 2-1 yendi




Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 9. hafta son maçında Beşiktaş deplasmanda İstanbul Başakşehir'i 2-1 yendi.


İSTANBUL (AA)

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 9. hafta kapanış maçında İstanbul Başakşehir ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadele nefesleri keserken, Beşiktaş rakibini deplasmanda 2-1 mağlup etti.
İLK YARI
3. dakikada Sosa'nın kullandığı serbest vuruşta, top az farkla yandan auta çıktı.
19. dakikada Beşiktaş, bir kez daha rakip kaleyi yokladı. Ceza alanı içinde kafalardan seken topu sol çaprazda önünde bulan Kerim'in yerden şutunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.
29. dakikada Sosa'nın sağdan kullandığı korner atışında İstanbul Başakşehir ceza alanı içinde oluşan karambolde topu önünde bulan Cenk'in rövaşata vuruşunda, meşin yuvarlak üst direğe çarparak auta çıktı.
42. dakikada İstanbul Başakşehir, bulduğu ilk net pozisyonda golü attı. Mossoro'nun soldan kullandığı korner atışında, ceza alanı içinde ön direğe hamle yapan Epureanu, meşin yuvarlağı kafayla rahat şekilde filelere gönderdi ve takımını öne geçirdi: 1-0
45. dakikada Serdar'ın ceza alanına gönderdiği top, Oğuzhan'ın ayağına çarpıp ceza alanı içinde Cenk'in önüne düştü. Bu oyuncu daha uygun durumdaki Demba Ba'yı gördü ancak Senegalli oyuncunun vuruşunda kaleci Volkan, topu kornere çeldi.
İstanbul Başakşehir ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
İKİNCİ YARI
Birazdan...
İSTANBUL BAŞAKŞEHİR: 1 - BEŞİKTAŞ: 2
Stat: Başakşehir Fatih Terim
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

İstanbul Başakşehir: Volkan Babacan, Uğur Uçar, Yalçın Ayhan, Epureanu, Ferhat Öztorun, Sedat Ağçay, Rotman, Visca, Mossoro, Doka, Semih Şentürk
Teknik Direktör: Abdullah Avcı

Beşiktaş: Cenk Gönen, Serdar Kurtuluş, Franco, Sivok, İsmail Köybaşı, Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Sosa, Kerim Frei Koyunlu, Demba Ba, Cenk Tosun
Teknik Direktör: Slaven Bilic

Goller: Dk. 42 Alexandru Epureanu (İstanbul Başakşehir), Dk. 63 Demba Ba, Dk. 75 Kerim Frei Koyunlu (Beşiktaş)
Kırmızı Kartlar: Dk. 77 Pedro Franco, Dk. 90+4 İsmail Köybaşı (Beşiktaş)

MAÇTAN NOTLAR
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasındaki İstanbul Başakşehir maçına 5 futbolcusundan yoksun çıktı. Siyah beyazlılarda, kart cezalıları Gökhan Töre, Veli Kavlak ve Olcay Şahan'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Tolga Zengin ve Mustafa Pektemek de İstanbul Başakşehir karşısında takımlarını yalnız bıraktı. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Gökhan Töre'nin yerine Kerim Frei, Veli Kavlak'ın yerine Jose Sosa, Olcay Şahan'ın yerine de Cenk Tosun'a ilk 11'de şans tanıdı. Partizan ile oynanan son UEFA Avrupa Ligi maçında olduğu gibi kaleyi Tolga Zengin'in yerine Cenk Gönen korudu. Cenk, ligde 7 maç sonra ilk 11'de forma giydi.
Olcay Şahan ligde ilk kez maç kaçırdı
Siyah beyazlı takıma 2012-2013 sezonun başında transfer olan Olcay Şahan, Beşiktaş kariyerinde ilk kez bir Süper Lig maçında forma giyemedi. Fenerbahçe ile 8. haftada yapılan derbide kırmızı kart gören Olcay Şahan, İstanbul Başakşehir deplasmanında takımdaki yerini alamadı. Beşiktaş kariyerinde büyük bir istikrar yakalayan ve üst üste 76 lig maçında forma giymeyi başaran milli futbolcu, Fenerbahçe derbisinde gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı duruma düştü ve ligde ilk kez takımıyla sahaya çıkamadı.
Cenk Tosun, 6 maç sonra 11'de
Beşiktaş'ta Spor Toto Süper Lig'in ilk 2 haftasında sahaya ilk 11'de çıkan Cenk Tosun, 6 maç sonra Bilic'in ilk tercihi oldu. Son 6 lig maçının ikisinde sonradan oyuna giren, diğer 4 maçta ise şans bulamayan Cenk Tosun, sakat ve cezalı futbolcuların çok olduğu haftada İstanbul Başakşehir karşısında ilk 11'de sahaya çıktı. Cenk Tosun, Demba Ba ile forvette görev aldı.
Ramon Motta yedek
Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, ligde son 4 maçta, Avrupa kupalarında ise tüm karşılaşmalarda 90 dakika sahada tuttuğu Ramon Motta'yı İstanbul Başakşehir karşısında yedek soyundurdu. Motta'nın yerine savunmanın solunda İsmail Köybaşı forma giydi. Sakatlığı geçen Serdar Kurtuluş ise ligde 2 maç sonra ilk 11'de sahaya çıkıp, savunmanın sağında görev aldı.
Ümit Karaal ilk kez kadroda
Beşiktaş'ta sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu nedeniyle teknik direktör Bilic, kadroya genç oyuncularını da dahil etti. Genç futbolcu Ümit Karaal, bu sezon ilk kez resmi bir maçta 18 kişilik maç kadrosunda yer aldı. Tolga Zengin'in sakatlığında geçen perşembe günü oynanan Partizan maçında kadroya giren genç kaleci Emre Metin de Süper Lig'de ilk kez 18 kişilik kadroya dahil edildi. Atınç Nukan ise ligde 4. kez 18 kişilik kadroya girmeyi başardı. Siyah beyazlılarda bu üç genç futbolcunun yanı sıra Necip Uysal, Ersan Gülüm, Uğur Boral ve Ramon Motta yedek kulübesinde oturdu.
Atatürk tişörtleriyle ısındılar
Beşiktaşlı futbolcular, siyah beyazlı kulübün dün satışa çıkardığı Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıktı. Beşiktaş Kulübü'nün Atatürk'ün ölüm yıl dönümü nedeniyle hazırladığı tişörtlerle ısınmaya çıkan oyuncular, ısınma öncesi basın mensuplarına poz verdi.
Mahmut Tekdemir cezalı
İstanbul Başakşehir'de kart cezalısı Mahmut Tekdemir, Beşiktaş karşısında forma giyemedi. Lacivert-turunculu ekipte Mahmut Tekdemir'in yerine Rajko Rotman forma giydi. İstanbul ekibi, bu tek değişiklik dışında geçen haftaki Gençlerbirliği maçının kadrosuyla sahada yer aldı.
Tribünler dolmadı
Sporseverler İstanbul Başakşehir-Beşiktaş karşılaşmasına fazla ilgi göstermedi. Toplam kapasitesi 17 bin olan Başakşehir Fatih Terim Stadı tribünlerinde büyük boşluklar gözlendi. Beşiktaşlı taraftarlar da kendilerine ayrılan bölümü dolduramadı.
skorer

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
21, başakşehiri, beşiktaş, deplasmanda, yendi, İstanbul


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İspanya deplasmanda Lüksemburg'u 4-0 yendi Seth Milli Takımlar 0 13 Ekim 2014 00:41
Chelsea deplasmanda Sporting Lizbon'u 1-0 yendi Seth Haber Arşivi 0 01 Ekim 2014 00:00
Real Madrid, Schalke'yi Deplasmanda 6-1 Yendi. Luthien Spor Haberleri 0 27 Şubat 2014 00:20