IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Gülerce’den sonra Latif Erdoğan ifade verdi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/642995-gulerce-den-sonra-latif-erdogan-ifade-verdi.html)

Seth 10 Kasım 2014 10:47

Gülerce’den sonra Latif Erdoğan ifade verdi
 
Hüseyin Gülerce’den sonra Gülen hareketinin bir zamanlar ikinci adamı olan Latif Erdoğan da Fethullah Gülen hareketi hakkında yürütülen soruşturma kapsamında savcılıkta ifade verdi. Latif Erdoğan paralel yapının Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki yapılanmasına dikkat çekti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Fethullah Gülen suç örgütü soruşturmasında tanık olarak ifade veren Latif Erdoğan, cemaatin bundan sonraki hamlesini açıkladı. İfade kapsamında Latif Erdoğan'a, "Üst akıl sıfatı ile isimlendirilen birlikteliğin kontrolü altında olduğu değerlendirilen ve Paralel Yapı olarak adlandırılan oluşumun koordinasyonu göz önüne alındığında, Fethullah Gülen'in seçilmiş hükümete yönelik bir sonraki hamlesi olabilir mi?" sorusu soruldu.

40 YILDIR ÖRGÜTLENİYORLAR


Latif Erdoğan bu soruyu "Bir sonraki süreçte şu ana kadar Fethullah Gülen tarafından devreye henüz sokulmayan güç askeriye içerisindeki yapılanmadır. Bu yapılanma küçümsenecek bir yapılanma değildir. 40 yıldır asker içinde çok ciddi çalışmalar yapıldığını biliyorum. O dönem öğrenci evlerinden yetişerek askeri kurumlara subay-astsubay-uzman çavuşsivil memur statüsünde yerleştirilen şahıslar şu an kurum içerisinde belirli bir mertebeye ulaşmışlardır" diye yanıtladı.

Fethullah Gülen'in nasıl bir kişiliğe sahip olduğu yönündeki soruya ilginç bir yanıt veren Latif Erdoğan şu ifadeleri kullandı: "Adaptasyonu çok güçlü, ikna kabiliyeti samimiyet bakımından etkin, şahsa göre tavrını koyarak onunla konuşan, insanları iyi analiz eden, ikili görüşmeler öncesinde ön bilgi toplayarak hazırlık yapan, bu bilgileri cemaat içinden şahıslarla toplayan bir şahıstır."

sabah



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:48.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net