IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Kasım 2014, 16:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kundakçıyı kar maskesindeki kıl yakalattı




İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, 8 Ekim'deki Kobani protestoları sırasında Esenler'de bir iş yerinin kundaklanmasıyla ilgili bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Daha önce çeşitli suçlardan emniyete geliş kaydı bulunan şüphelinin kaçarken yol kenarına attığı kar maskesindeki "kıl" örneklerinin karşılaştırılması sonucu yakalandığı öğrenildi.
KAR MASKESİNDEN YAKALANDI


İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: "08.10.2014 tarihinde meydana gelen Kobani protestoları sırasında İlimiz Esenler İlçesine bağlı Nene Hatun Mahallesinde bir iş yerinin ateşe vererek kundaklanması olayı ile ilgili olarak olay yerinde ele geçirilen kar maskesi üzerinde bulunan örnekler üzerinde yapılan tetkikler sonucu olayı gerçekleştirdiği tespit edilen M.G. (24) isimli erkek şahıs Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince 09.11.2014 tarihinde yakalanmıştır. Bahse konu olay ile ilgili olarak yakalanan M.G. isimli şahıs 10.11.2014 tarihinde sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak ceza evine teslim edilmiştir."
KAÇIŞ ANI KAMERADA

Tutuklanan M.G'nin kaçış anı bir iş yerinin kamerası tarafından da görüntülendi. Görüntülerde sokağın sonunda ateşe verilen iş yerinden çıkan alevler etrafı aydınlatıyor. Daha sonra M.G'nin kaçarak uzaklaşması kameraya yansıyor. Kar maskesiyle bir süre koşan M.G. kameranın önüne geldiği sırada maskeyi çıkarıyor. M.G'nin kameranın açısından çıktıktan sonra elindeki kar maskesine yol kenarına attığı, daha sonra bulunan bu maskede inceleme yapıldığı öğrenildi. Maskede bulunan saç kılı örnekleri emniyet kriminal laboratuvarında incelemeye alındı. Çıkan sonuçlar, çeşitli suçlardan emniyete geliş kaydı bulunduğu M.G'ye ait kayıtlarla eşleşti. Sorguya alınan M.G'nin suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

sabah.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
kar, kundakçıyı, kül, maskesindeki, yakalattı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık