IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Kasım 2014, 10:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İdris'ler üye bulamıyor!




AK Parti’den ayrılarak DGP’yi kuran İdris Bal ile yeni parti kurma hazırlığındaki Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, partileri için üye arıyor. Ancak her iki isim de Pensilvanya’dan yönlendirildikleri düşünülerek siyasetçiler tarafından geri çevriliyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Paralel yapıya yakınlığıyla bilinen Demokratik Gelişim Partisi (DGP) Genel Başkanı İdris Bal ile yeni bir parti kurma hazırlığında olan eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in, DYP eski Genel Sekreteri ve Manisa Milletvekili Tevfik Diker'e aktif siyaset yapma teklifinde bulunduğu öğrenildi. Konuyla ilgili Diker, her iki isimden gelen tekliflerle ilgili olarak, "Evet teklif geldi, reddettim. Teklif biri kurulan, biri de kurulması planlanan iki partiden geldi" dedi.
"ÇOCUKLARIMA HESAP VEREMEM"


17 Aralık darbe girişimi sonrası AK Parti'den istifa eden Bal ile Şahin'den gelen teklifleri geri çevirmesinin gerekçesini ise Diker, "Kurtlar Medyası ve piyasaya yeni çıkan Ahtapot'un Kolları kitaplarında paralel yapıyı en ince detayına kadar deşifre eden Tevfik Diker'in, paralel yapıyla adı anılan partilerde siyaset yapması etik olmaz. Bunu kişiliğimle, kimliğimle, duruşumla sindirmem mümkün değil. Böyle bir şeyi kabul etmem mümkün değil. Bu hazmedilemeyecek bir durum olur. Ayrıca kendime, eşime, çocuklarıma, çevreme hesap veremem" sözleriyle açıkladı.
"ASIL PLAN KOALİSYON"

Paralel yapıya yakın şahısların siyasi parti kurmasının tamamen taktiksel olduğunu ve bu partilerin siyasi geleceğinin olmadığını kaydeden Tevfik Diker, "Bu partilerin siyasi gelecekleri de yok. Atletizmde çok kullanılan bir sistem vardır. Güçlü yarışmacının yanında tavşan yarışmacılar kullanılır. Dikkat onların üzerine çekilir. Esas destek verecekleri parti ve koşucular başkalarıdır. Bunlar da bellidir. Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'dir. Yani böyle bir taktik izliyorlar. Tutamayacaklarını onlar da biliyor. Bütün planları 2015'te CHP ve MHP koalisyonunu iktidar yapıp, Recep Tayyip Erdoğan'ı Çankaya'dan indirmek ve hesap sormaktır. Ben böyle şeylere alet olmam. Darbelerle, cuntacılarla, statükocularla, derin lobilerle, paralel yapıyla mücadele eden bir kişi olarak tavrım nettir" ifadelerini kullandı.
YAVAŞ DA TEKLİFİ REDDETTİ

Diğer taraftan; İdris Naim Şahin'in kuracağı partiye katılacağı ileri sürülen Mansur Yavaş'tan da bir yalanlama geldi. Yazılı bir açıklama yapan Yavaş, "Kurduğumuz Sevdamız Türkiye Platformu haricinde hiç bir siyasi ile irtibatım ya da çalışmam bulunmamaktadır" dedi.
Kaynak: Yeni Akit

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bulamıyor, İdrisler, Üye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gülen okulları öğrenci bulamıyor Seth Haber Arşivi 0 21 Ekim 2014 11:59
Güzel Kadınlar İş Bulamıyor N999 Ah Kadınlar 0 07 Mayıs 2012 20:33
Postacılar evin yolunu bulamıyor PassioN Haber Arşivi 0 08 Mart 2012 21:14
Çin'de 3 milyon insan içecek su bulamıyor Cemalizim Haber Arşivi 0 08 Mart 2010 23:29