IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Kasım 2014, 10:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
40 saniyede 9 telefon çaldılar




Zeytinburnu'nda bir GSM operatörü iletişim merkezine giren 4 kişi, 40 saniyede içeriden 9 adet cep telefonu çalarak kayıplara karıştı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Gece saat 00.30 sıralarında Zeytinburnu'ndaki bir GSM operatörü iletişim merkezine gelen 4 şüpheli, iletişim merkezinin kepengini kaldırdıktan sonra levye ile kapıyı açtı. 2 kişi dükkanın dışında beklerken, dükkana giren diğer 2 şüpheli 40 saniyede, içeride bulunan 9 adet cep telefonu çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi.
"SON 3 AYDA 3 KEZ HIRSIZLIK OLAYI YAŞADIK"


Son 3 ayda da aynı kişiler tarafından 3'üncü kez hırsızlık olayının yaşandığını belirten İletişim Merkezi Genel Koordinatörü Mehmet Aluç, polislere başvurduğunu; ancak hiçbir sonuç alamadığını söyledi. Aluç daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

"Son 3 aydan beri bu 3 hırsızlık. Yöntem aynı çete aynı. Bununla ilgili biz polise ihbarda bulunduk. Olay yeri inceleme geliyor, parmak izi alıyor, eşkalini veriyoruz. Kayıtlar elimizde. Maalesef hiçbir sonuç alamıyoruz. Diğer başka bir semtteki başka bir bölgede bu çete gelip oradaki şubemize de aynı yöntemle girmiş. Dolayısıyla burada bizim şu anda can ve mal güvenliğimiz yok. Kimden yardım isteyeceğiz bunu da bilmiyoruz. Bizim bekçi mi tutmamız gerekiyor? Silahlanmamız mı gerekiyor? Çünkü artık buradaki emniyetin yetkililerin bizi korumasını istiyoruz."
"HIRSIZLIĞIN ÖNÜNE GEÇEMİYORUZ"


İstanbul'un göbeğinde hırsızlık olayının yaşanmasına bir anlam veremediğin dile getiren Mehmet Aluç, "Böyle bir caddede bir güvenlik noktasının olmaması emniyetin gezmemesi çok vahim bir durum. Geliyorlar, burada kepengi çok rahat bir şekilde kaldırıyorlar. Kaldırdıktan sonra levye ile kapıyı kaldırıyorlar. İçeri gelip zaten 1-2 dakika içeride ne var ne yok her şeyi götürüyorlar. Bizim zararımız yaklaşık olarak 14-15 bin lira civarında. Burada telefonlarımızı, tabletlerimizi gördüğünüz gibi her şeyi alıp götürmüşler. Diğer hırsızlıklar da maalesef aynı şekilde yapılmış. Bunun biz önüne geçemiyoruz. İstanbul'un göbeği Zeytinburnu'nun en işlek caddesinde maalesef böyle bir olay yaşıyoruz" dedi. (DHA)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
40, 9, çaldılar, saniyede, telefon


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bütün Telefon Kılıfları 5 TL NE ARARSAN BURADA TELEFON KILIFLARI 5 TL Padova Cep Telefonlar 0 22 Temmuz 2012 00:48
Standart telefon fiyatına akıllı telefon! Deep Turkcell 0 20 Ocak 2012 20:02