IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Van'daki kayıp kızların son görüntüleri ortaya çıktı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/646591-vandaki-kayip-kizlarin-son-goruntuleri-ortaya-cikti.html)

Seth 15 Kasım 2014 17:16

Van'daki kayıp kızların son görüntüleri ortaya çıktı
 
Dün 'kursa gidiyoruz' diyerek evden çıkan ve kendilerinden bir daha haber alınamayan 3 lise öğrencisi kızın son görüntüleri ortaya çıktı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İlçeye bağlı Yukarı dikmen köyü Tandoğan mezrasında yaşayan, taşımalı eğitim sistemiyle Başkale Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde eğitim-öğretim gören ve dün köyden çıktıktan sonra haber alınamayan 10. sınıf öğrencileri Dilan B. (16) ve Funda K. (16) ile 9. sınıf öğrencisi Münevver B'nin (15) bulunması için çalışmalar devam ediyor.

Çocuklarının arkadaşlarını ve gidebilecekleri yerleri kontrol eden aileler, Başkale İmam Hatip Lisesi'ne gelerek, okuldaki güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerden, kızlarının okuldaki son görüntülerini izleyen aile, çocuklarının bir an önce bulunması için yetkililerden yardım istedi.

Öğrencilerin, okuldaki arkadaşları ve öğretmenleriyle de görüşen aileler, güvenlik güçleriyle çalışmaları sürdürüyor.
VAN'DA 3 LİSE ÖĞRENCİSİ KIZ KAYBOLDU

Van'ın Başkale ilçesinde, "kursa gidiyoruz" diyerek evden ayrılan 3 lise öğrencisi kızdan haber alınamıyor.

Paylaş Tweetle Paylaş Gönder Yorum Yap İlçeye bağlı Yukarı Dikmen köyü Tandoğan mezrasında yaşayan ve taşımalı eğitim sistemiyle Başkale Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrenim gören 10. sınıf öğrencileri Dilan B. (16) ve Funda K. (16) ile 9. sınıf öğrencisi Münevver B. (15), 13.30 sıralarında okuldan çıkarak köye gitti. Kursa gideceklerini söyleyerek 15.30'da evlerinden ayrılan öğrenciler, akşam dönmeyince aileleri, arkadaşlarını ve gidebilecekleri yerleri arayarak haber almaya çalıştı. Kızlarının akıbetiyle ilgili bir sonuç elde edemeyen aileler, durumu Jandarmaya bildirdi. Jandarma ve köylüler Dilan B., Funda K. ve Münevver B.'nin bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.


sabah





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:13.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net