IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Kasım 2014, 14:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
HDP-Akdoğan görüşmesi sona erdi




Pervin Buldan, Sırrı Süreyya Önder ve İdris Baluken'den oluşan HDP heyeti, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile çözüm sürecini görüşmelerini değerlendirdi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
6-7 Ekim olayları nedeniyle kesintiye uğrayan 'çözüm süreci' görüşmeleri bugün yeniden start aldı. Pervin Buldan, Sırrı Süreyya Önder ve İdris Baluken'den oluşan HDP heyeti, çözüm sürecindeki son gelişmeleri değerlendirmek üzere Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile 13:00'da bir araya geldi. Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'la bir araya gelen HDP İmralı heyeti, çözüm sürecinin geleceğini yeni aşamaları değerlendirdi.
İşte HDP heyetinin Yalçın Akdoğan'la yaptıkları görüşme sonrası yaptıkları açıklamalar:

Bu hafta hükümet yetkilileriyle görüşmelerimiz devam edecek. Yaptığımız görüşmede sayın Öcalan'la ilgili bazı beklentileri paylaştık bu görüşmemiz çerçevesi gereği İmralı'yla ilgili görüşmeleri önlerine serdik kendi değerlendirmelerini yapacaklar. Ve biz Kamuoyu ve halkımızla sizlerle paylaşacağız.
İmralıya zıyaret bu hafta sonu mu gereceklesek, yenı mahkumların gıotmesı gundeme geldı mı sorusu üzerine ise İdris Balurken, "Gidiş takvimi ile bir gün belirtilmedi. Bu görüşmeleri sürdüreceğiz hükümet de bu yapılan görüşmelerde bazı değerlendirmelerde bulunacak.

gorusme trafıgımz bıttıgınde ımralıya gıtmeye bır engel yok. dıger konularla ılgılı bır sorun gorunmuyor heyetımızın genısleyerek ımralıya gıtmesı ve ımralıda toplantıların gerceklesmesı konusunda engekl yok. onumuzdekı gorusmelerde detaylar daha cok paylasagız
Çözüm sürecinin kısa süre içinde gerçeklemesi içinde beklentilerimizi paylaştık. Onlarda(hükümet) karşılıklı olarak değerlendırmleerini ifade ettiler. önümüzdeki kamoyu ile detayları paylaşcağız. gidiş takvimi ilgili net bir gün yok. bızımde burada yaptığımız görüşmeler devam ediyor. hükümet de kendisi açısından kendi degerlendirmesini yapacak. Bu görüşmelerden sonra İmralı'ya gıtmme süreci ile ilgili hiçbir sorun olmaycak. ımrasalı ıle toplatıların gerc3eklertırcez ve kamouyı ıle paylaşacaağı bır sıkıntı yok.gorusmeler kesıntısız olarak devam edecek.surecinin ilerlemesi ve surecle ılgılı nıtelıklı muzakerelerın paylaşmak ıcın daha detaylı bı sekışde paylaşacağız.İzleme heyetı ıle ılgili aramızda bı celıskı yok. türkiye de kalıcı barısı destekleycek cok kıymetlı ınsanlar var. kannat onderleri, sanatcılar ve akademisyenler var.
Bu toplantının temel amacı diyalog kanallarını açmak ve müzakere sürecini hızlandırmak.
sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
erdi, görüşmesi, hdpakdoğan, sona


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erdoğan-Obama görüşmesi sona erdi Seth Haber Arşivi 0 05 Eylül 2014 19:21
Erdoğan-Obama görüşmesi sona erdi Cemalizim Haber Arşivi 0 06 Nisan 2009 23:51