IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Kasım 2014, 14:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Madencinin 22 günlük bebeğine onlar sahip çıktı




Kimi hünerini konuşturarak en lezzetli yemekleri hazırladı kimi de en değerli eşyasını satışa sunarak katkı sağladı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlenen kermeste toplanan 10 bin TL, baba olduğunu öğrenemeden maden ocağı göçüğündeki işçilerden Hüseyin Gültekin'nin 22 günlük oğlu Hüseyin Arda bebeğe bağışlandı. Üniversite heyeti tarafından gerçekleştirilen ziyarette gözyaşları ise sel oldu.
İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri tarafından geçtiğimiz günlerde Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden ocağında yaşanan su baskını felaketini yaşayan 18 işçiden Hüseyin Gültekin'nin göçüğün yaşandığı gün dünyaya geldiği oğlu Hüseyin Arda Gültekin isimli bebeğe İstanbul'dan yardım eli uzandı. İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı tarafından düzenlenen Ermenek'e Destek Kermesi'nde toplanan 10 bin TL'lik bağış, İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler Tanıtım Müdürü Özgecan Kubilay ile üniversite öğrencileri Derya Çiçeklidağ ve Hazal Kepenek tarafından takdim edildi.
GÖZYAŞLARIYLA TEŞEKKÜR ETTİ

Göçüğün meydana geldiği gün doğum sancıları yaşayan ve kaldırıldığı hastanede adını Hüseyin Arda verdiği bir erkek bebek dünyaya getiren Ayşe Gültekin, eşi Hüseyin Gültekin'nin 10 yıllık maden işçisi olduğunu ve primlerini doldurmak için yerin metrelerce altında çalıştığını söyledi. Eşinin aylık kazancından başka bir gelirinin olmadığını anlatırken gözyaşlarına hakim olamayan anne Ayşe Gültekin; "Eşim en çok bebeğini görmeyi istiyordu. Ve madende çalışmasının sebebi de sadece primini doldurmayı bekliyordu. Zaten aylığından da başka bir gelirimiz yoktu. Ama yardım edenler için teşekkür ederim. Bazen yardımlar da çare olmuyor ama herkesten Allah razı olsun" dedi.
"İLKİ BAŞLATIYORUZ"
İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler Tanıtım Müdürü Özgecan Kubilay duygusal anların yaşandığı ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada üniversite olarak yardım noktasında ilki başlattıklarını belirterek; " İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanımız AbdülKadir Gayretli ve eşi Şule Gayretli'nin desteği ile öğrencilerimiz tarafından Arda bebek için bir kermes düzenlendi . Bu kermeste okul çağına kadar olan masraflarını bir kısmını karşılamak üzere 10 bin TL bağışlandı.Bunu Arda bebeğin ailesine iletmek için burada bulunuyoruz. Biz gelmeden önce açıkçası Arda bebeğe birçok desteğin olduğunu düşünmüştük. Bizim de bir artımız olsun istedik. Ancak herhangi bir desteğin gelmediğini öğrendik. İnşallah biz bir ilki başlatmış oluruz ve diğer üniversite ile kurumlardan da mutlaka destek verilmesini istiyoruz. Çünkü cidden zor dönemler geçiriyorlar. Bu anlamda bizim ufacık bir katkımız olduysa ne mutlu" diye konuştu.

Öğrencilerden Derya Çiçeklidağ yardımların arttırılması çağrısında bulunarak; " Elimizden geldiği kadarıyla yardım etmek istedik. Herkese sesleniyoruz yardım edebilecek herkes yardım etsin" dedi.

sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
22, bebeğine, çıktı, gÜnlÜk, madencinin, onlar, sahip


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Altından yine onlar çıktı Desmont Haber Arşivi 0 09 Kasım 2014 10:27
MHP Ali İsmail'e sahip çıktı AngeL Haber Arşivi 0 04 Şubat 2014 15:56
Hülya, Feraye'nin bebeğine sahip çıktı Collettivo Haber Arşivi 0 06 Ekim 2008 03:04