IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Kasım 2014, 12:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
TC kimlik numarasıyla benzin alan kundakçı kıskıvrak yakalandı




Bakırköy'de lüks araca benzin döktükten sonra ateşe veren kundakçı, Bakırköy ilçe emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Güvenlik kameralarını takibe alan ekipler, Kundakçı'nın 10 liralık benzin aldığı istasyonu bularak, benzin almak için verdiği TC kimlik numarasından tespit ederek gözaltına aldı. Kundakçı tutuklandı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Geçtiğimiz pazar günü akşam 21:00 sıralarında Bakırköy Zuhuratbaba Mahallesi, Demirkapı Caddesi üzerinde Enes Kutluoğlu'na ait 34 ENS 75 plakalı lüks otomobil, park halindeyken kimliği belirsiz bir kişi tarafından benzin dökülerek yakıldı. Yanan araç itfaiye ekiplerin söndürülürken, Olay yerine gelen Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de çevredeki Mobese ve güvenlik kamerası kayıtlarını inceleme altına aldı.

Onlarca kamera incelenerek benzin aldığı istasyon tespit edildi Bakırköy ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerinden başlayarak güzergahta bulunan bütün güvenlik kameraları ve mobese kayıtlarından yaptığı inceleme sonucunda kundakçının İncirli caddesi üzerindeki bir benzin istasyonundan çıktığını belirledi. TC kimlik numarasıyla benzin aldı Benzin istasyonundaki güvenlik kameralını inceleyen ekipler, kundakçının 20:30'da elinde geldiği bidonla benzin aldığını tespit etti.

Ekipler, kundakçının 10 liralık benzin alırken zorunlu olan TC kimlik numarasını görevlilere söyleyerek kayıtlara işlendiğini tespit etti. TC kimlik numarasından isminin M.Z.A.(38) olduğu belirlenen zanlı, olaydan 3 saat sonra saklandığı evinde Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İfadesinin ardından Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na sevkedilen M.Z.A. tutuklama istemiyle gönderildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aynı gece istanbul'da eş zamanlı olarak Küçükçekmece ve Beyoğlu'nda 20 araç kundaklanmıştı.

sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
alan, benzin, kimlik, kundakçı, kıskıvrak, numarasıyla, tc, yakalandı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Chris Cleave - Kundakçı aSi Kitap Tanıtımları 0 17 Mart 2012 12:45
Alessandra Ambrosio, Los Angeles'ta bir benzin istasyonunda paparazzilere yakalandı. Kalemzede Haber Arşivi 0 20 Ekim 2011 19:33
Sahte MİT'çi kıskıvrak yakalandı Lucifer Haber Arşivi 0 11 Ekim 2010 19:31
İran'ın Apo'su kıskıvrak yakalandı.. Lee Haber Arşivi 1 03 Mayıs 2008 16:44