IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Kasım 2014, 18:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dumanlı'ya bir tepki de İHSD'den geldi




Akit Muhabiri Hüseyin Özmen'e yönelik saldırıyı İnsan Haklar Savunucuları Derneği de kınadı:İHSD Genel Başkanı Akbaş:"Darp girişiminde buluna malum zihniyeti, insan hakları derneği olarak kınıyoruz. Bu anlayış günümüz Türkiye'sine yakışmıyor."


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İnsan Hakları Savunucuları Derneği (İHSD) Genel Başkanı Ali Akbaş, Yeni Akit gazetesi muhabirine gerçekleştirilen saldırıyı kınadı.

Akbaş, yaptığı yazılı açıklamada, TÜYAP Kitap Fuarı'nda, Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'ya soru soran Yeni Akit gazetesi muhabiri Mehmet Özmen'in, stantta bulunanlarca darp edilmesinin kabul edilemez bir davranış olduğunu belirtti.

Özmen'e gerçekleştirilen saldırıyı kınadıklarını vurgulayan Akbaş, "Medyalarında 'düşüncelere ifade özgürlüğü yok' diye sürekli yayın yapan bu grubun, hiç bir hakaret ve şiddet içermeyen, "Cemaat'in Güneydoğu'da HDP'yi desteklediği söyleniyor. Doğru mu?" şeklindeki sorusuna, linç girişiminde bulunulması üzüntü vericidir" ifadesini kullandı.

"Bir soru karşısında bu tahammülsüzlüğü gösterenlerin, 17 Aralık operasyonu başarılı olsaydı, halka nasıl davranacaklarının bir kanıtı olmuştur" değerlendirmesinde bulunan Akbaş, belli çevrelerin, hiç bir eleştiri olmadan, her yaptıklarının 'gökten vahiyle yönlendirilmiş' gibi kayıtsız şartsız kabul edilmesini istediklerini öne sürdü.

Akbaş, açıklamasında şunları kaydetti:

"Bırakın eleştirmeyi, konu hakkında halkın aydınlanması için soru soran muhabirlere bile tahammülleri yok. Bu insan hakları ihlalleri, Mehmet Özmen'i asla yolundan döndürmemelidir. Darp girişiminde buluna malum zihniyeti İnsan hakları derneği olarak kınıyoruz. Bu anlayış ve darp girişimi günümüz Türkiye'sine yakışmıyor, insanlar elbette ki özgürce soru soracak, eleştirebilecek, bu ortama uyum göstermeli ve alışmalısınız. Yeni Akit gazetesinin muhabiri sayın Mehmet Özmen'e, dernek olarak geçmiş olsun diyoruz."

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bîr, de, dumanlıya, geldi, tepki, İhsdden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dumanlı'ya bir tepki daha Seth Haber Arşivi 0 18 Kasım 2014 12:21
Dumanlı Göz Makyajı, dumanlı bakışlar için makyaj tüyoları Ay Makyajın Püf Noktaları 0 21 Temmuz 2010 12:10
HTC'den tepki geldi! Slipknot Cep Telefonlar 0 22 Haziran 2010 15:17