IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Kasım 2014, 18:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türkiye Mükemmellik Ödülleri sahiplerini buldu




Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Kategorisi'nde "Method Research Company" kazandı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Türkiye Kalite Derneği'nden (KalDer) yapılan açıklamaya göre, KalDer ve Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) tarafından düzenlenen 22. "Türkiye Mükemmellik Ödül" töreninde, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Kategorisi'nde Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'ne "Method Research Company" layık görüldü. "Türkiye Mükemmellik Ödülleri"ni ise 5 kurum paylaştı. Ödüllere başvuran kurum ve kuruluşlar arasından ödülleri, Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Coca Cola İçecek Bursa Fabrikası, Damla Doğal Kaynak Suyu, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü kazandı.

Türkiye Mükemmellik Ödülü, toplam kalite uygulamalarında kuruluşlara referans olmanın yanı sıra ulusal, bölgesel ve küresel pazarlarda da rakiplerinin farklılaşması amacıyla yol gösteriyor.

Bu doğrultuda, Mükemmellik Ödülleri, kurum ve kuruluşların yönetsel yeterlilikleri ile ürün ve hizmetlerini sunmada ulaştıkları kalite ve mükemmellik düzeyini ölçen, kalite kültürünün bir yaşam biçimi olarak yaygınlaşmasına önemli katkı sağlayan, mükemmelliği özendiren ve ödüllendiren süreçler olarak nitelendiriliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kalite Ödülü Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Durman, KalDer'in ve Türkiye Mükemmellik Ödülleri'nin Türkiye'deki kalite kültürünün artmasında ve toplam kalite yönetim felsefesinin yaygınlaşmasında önemli rol oynadığını belirterek, "Ülkemizde kalite kültürünün artmasında ve toplam kalite yönetim felsefesinin yaygınlaşmasında Türkiye Mükemmellik Ödülleri önemli rol oynamaktadır. Türkiye Mükemmellik Ödülü sürecine, 22 yıl içerisinde 263 kuruluş başvurmuş ve 47 Türkiye Mükemmellik Ödülü, 28 Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü, 6 Türkiye Mükemmellikte Süreklilik Ödülü olmak üzere toplam 81 ödül verilmiştir" ifadelerini kullandı.

ÖDÜL SÜRECİ

Bu yıl toplam 7 kurum ve kuruluş Türkiye Mükemmellik Ödülü'ne başvurdu. Kurumların üçü "İşletmeler" kategorisinde, dördü ise "Kamu Yönetimi ve Kamu Hizmetleri" kategorisinde yer aldı.

Ödül sürecinde toplam 74 değerlendirici görev alırken, haziran ve eylül aylarında yapılan masa başı değerlendirmeleri sonucunda söz konusu kuruluşların tamamı saha ziyaretine kalmaya hak kazandı. Ekim ayında tamamlanan saha ziyaretleri sonucunda değerlendiricilerden gelen bilgiler Türkiye Mükemmellik Ödülü Yürütme Kurulu tarafından incelenerek finalistlik hakkını elde eden kuruluşlar belirlendi. Bu yıl 6 kuruluş "finalist" olma başarısını gösterdi.


sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Mobil Chat
 

Etiketler
buldu, mükemmellik, sahiplerini, türkiye, ödülleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Oscar Ödülleri sahiplerini buldu Zen Sinema Dünyası 0 25 Şubat 2013 13:50
Oscar Ödülleri sahiplerini buldu Lee Kültür ve Sanat 0 25 Şubat 2008 11:31