IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Kasım 2014, 17:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Polisin uygulama yaptığı mahalle karıştı




Esenler'de bulunan Karabayır ve Tuna Mahallelerine sabah saatlerinde Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, Güven Timleri Şube Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş uygulaması yaptı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
500 polisin katıldığı uygulama sırasında ekipler önceden belirledikleri adreslere özel harekat ekipleriyle birlikte girdi. Ekipler evlerde arama yaptıkları sırada çevik kuvvet ekipleri çevre güvenliği aldı. Yunus ekipleri ise mahalle giriş ve çıkışlarında önlem alarak şüpheli araçları inceledi.

HACİZLİ MİNİBÜS ÇEKİLDİ

Polis ekipleri bir minibüsün hacizli olması üzerine aracın çekilmesi için trafik çekicisi çağırdı. Minibüs sahibi aracını bağlatmak istemeyince polis ekipleri ve araç sürücüsü arasında sözlü tartışma yaşandı. Minibüsün çekilmesini istemeyen bir kişi Trafik Vakfı'na ait çekicinin camını kırdı. Minibüs sahibi ikna edilerek, polis ekipleri eşliğinde araç çekildi.

ŞÜPHELİYİ POLİSE VERMEK İSTEMEDİLER, TAŞ YAĞMURUNA TUTTULAR

Ekiplerin evlerde yaptığı inceleme sonrasında hakkında arama/yakalama kararı olduğu öğrenilen bir şüpheliyi polis gözaltına almak istedi. Şüphelinin yakınları ve mahalledeki bazı kişiler buna engel olmak için polis ekiplerine taşlarla saldırdı. Çevik kuvvet ekipleri taşlı saldırı sonrasında gaz bombası ve mermisi kullanarak bu grubu dağıtmaya çalıştı.

BİBER GAZI'NDAN ETKİLENEN GENÇ KIZA KAMERAMAN YARDIM ETTİ

Polis ekiplerinin mahalle içerisine attığı gaz evlerine dolan bir anne ve epilepsi hastası olduğu öğrenilen kızı gazdan kaçmak için evlerinin yakınındaki parka çıktı. Bu sırada mahalleli polis ekiplerini taşlamaya devam ediyordu. Polis bu gruba karşı gaz kullanınca genç kız gazdan etkilendi fenalaştı ve yere yığıldı. Olayları izleyen bir haber kameramanı genç kızı kucaklayarak riskli bölgeden uzaklaştırdı. Mahallelinin tepkisi habercilere de yönelince onlar da olay yerinden uzaklaştı.

Operasyonda 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 1 adet 200 kilogramlık para kasası, 1 adet içinde çalıntı malzemeler bulunan kamyonet ve 3 araca incelenmek üzere el konurken, 18 kişi ise gözaltına alındı.

sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
karıştı, mahalle, polisin, uygulama, yaptığı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mahalle PySSyCaT Çevre Terimleri Sözlüğü 0 28 Eylül 2014 22:54
Osmanlı'da Mahalle Rüzgar Tarih 0 20 Mayıs 2012 04:25
Türk Telekomun Yeni Yaptığı Habersiz Uygulama.! (Bilgilendirme) yoSun Haber Arşivi 1 03 Kasım 2010 17:24
Mahalle Maçları Kan Komedi ve Mizah 0 13 Eylül 2007 23:48