IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Kasım 2014, 19:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Düğün konvoyunda maganda kurşunu




Gaziantep’te, 24 yaşındaki Sait Can Yücebaş, arkadaşının düğün konvoyunda meydana gelen kaza sonrası çıkan tartışmada iddiaya göre D.S.'nin ateşlediği tabancadan çıkan kurşunun başına isabet etmesiyle ağır yaralandı. Yücebaş'ın hastanede yaşam mücadelesi devam ederken, ailesi ise kaçan D.S.'nin bir an önce yakalanmasını istedi.

Olay, geçen 7 Kasım gecesi kentin en işlek noktalarından olan İstasyon Caddesi üzerinde meydana geldi. Mobilyacılık yapan Sait Can Yücebaş, arkadaşı Fatih Eren'in düğününden sonra oluşturulan konvoya katıldı. Ancak İstasyon Caddesi üzerinde D.S., yönetimindeki otomobille konvoydaki bir araca çarptı. Kaza sonrası konvoyda bulunanlar ile çıkan tartışma sırasında öfkelenen D.S., iddiaya göre yanında bulunan tabancayla rastgele ateş açtı. Kaza sonrası çıkan tartışmada ateşlenen tabancadan çıkan kurşun, konvoyun durması nedeniyle aracından inen Sait Can Yücebaş'ın başına isabet etti. Yücebaş, kanlar içerisinde yere yığılırken, tabancayı ateşlediği ileri sürülen D.S. ile otomobiliyle kayıplara karıştı. Konvoyda bulunanlar yaralanan Yücebaş'ı ambulansla hastaneye götürürken, polis ekipleri de kaçan magandanın bulunması için çalışma başlattı.

Halen tedavi gördüğü özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren Yücebaş'ın iyileşmesi için dua eden annesi Meliha Yücebaş, "Oğlum arkadaşının düğününden çıkıp konvoyla birlikte ilerlerken yolda alakası olmayan rastgele bir serserinin silahıyla yaralandı. Trafik magandası arkadaşının mutluluğuna ortak olan oğlumun hayatını kararttı" diye gözyaşı döktü.

En mutlu gününde yakın arkadaşının çıkan bir tartışmada ateşlenen kurşunla yaralanması ile kahrolduğunu söyleyen damat Fatih Eren ise magandanın biran önce bulunmasını istedi. Konvoy halinde kent merkezinde ilerlerken D.S.'nin kendileriyle hareket eden bir araca arkadan çarptığını ifade eden Eren, yaşananları şöyle anlattı:

"Konvoy halinde giderken Stat kavşağındaki kırmızı ışıkta beklemeye başladık. O esnada yanımdaki arabada bulunan arkadaşıma arkadan bir arabanın çarptığını fark ettik. Olayı ne olduğunu öğrenmek için aşağı indik. Ancak, hatalı olan ve arkadan çarpan kişi arkadaşımıza silah çekti. Biz kavga çıkmasın, herhangi bir problem olmasın diye engellemeye çalıştık, özür diledik. Ama şehir magandası bize küfürler etti, tehditler savurdu. Olayı sakinleştirme amacıyla özürlerimizi tekrar tekrar diledik. Kendisini arabasına bindirmek için çaba harcadık. Arabasına doğru da giderken silahını ateşledi ve Sait Can vuruldu. Şu anda Sait Can, hastanede yoğun bakımda yatıyor. Kurşun beyninde çok ciddi hasarlara neden oldu. Vücutta sağ kısım felç olarak görünüyor. Konuşma yeteneğini tamamen kaybetmiş durumda. Biz 12 günden beri bunun acısını yaşıyoruz. Yalnız bu kadar zaman geçmesine ve tabancayı ateşleyen kişi ilk andan itibaren belli olmasına rağmen hala yakalanamadı. Acımız büyük ve buna yol açan magandanın biran önce yakalanarak adalet önünde hesap vermesini, cezalandırılmasını istiyoruz."

Emniyet yetkilileri ise olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğünü ve tabancayı ateşlediği iddia edilen D.S.'nin arandığını bildirdi.


sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
düğün, konvoyunda, kurşunu, maganda


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Maganda kurşunu. Desmont IF Sözlük 2 17 Ekim 2019 19:04
Maganda Kurşunu Can Aldı Thetis Haber Arşivi 0 09 Mayıs 2012 22:37
Maganda kurşunu can aldı MoSFeT Haber Arşivi 0 07 Ağustos 2010 16:09
Maganda kurşunu can alıyordu! MoSFeT Haber Arşivi 0 12 Temmuz 2010 11:53