IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Kasım 2014, 20:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yılın iş kadını Emine Atasoy seçildi




Türkiye’nin 81 ilinde ve KKTC’deki tüm üniversitelerde yapılan araştırmalar ve anketler sonucunda Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı Emine Atasoy yılın iş kadını seçildi.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu adına Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Başaslan yaptığı açıklamada, "Nezaket Emine Atasoy'un gençler tarafından yılın iş kadını seçilmesinde yüzlerce üniversite öğrencisine karşılıksız eğitim bursları vermesi, gençler için yapılan sosyal sorumluluk projelerine sponsor olması ve spor faaliyetlerine büyük maddi destekler vermesi önemli etkenlerden bazılarıdır" dedi.

Nezaket Emine ATASOY Kimdir?

Aslen Kastamonuludur Istanbul da Dünyaya gelmistir . Ilk, Orta ve Lise tahsilini Istanbulda , Üniversite egitimini Anadolu Üniversitesi Isletme Fakültesinde tamamlamistir.

Avusturya da Dis Ticaret ve Proje Yönetimi üzerine egitim görerek WIFI diplomasi almistir. Aile Sirketi olan Öncü Insaat Turizm Ticaret Limited Sirketinin ortagi olarak 15 yildir firmasinda yöneticilik yapmaktadir. merkezi Ankarada bulunan ve bütün Türkiyede ve Türk Dünyasinda ve Avrupada örgütlü olan Türk Sanayici Is Kadinlari ve Is Adamlari Konfederasyonu Genel Baskanidir

Özellikle istihdam ve egitim konularinda bir çok projeyi hayata geçirip, sürekliligi ve verimliligine yönelik çalismalar yaparak sonuç odakli projeler üretmistir. Bu hususta Avrupa Birligi ve Türkiye Is Kurumu ile ortak projelere de imza atmistir.

Sayin Nezaket Emine ATASOY 06.09.2012 Tarihinde Istanbulda 3 Konfederasyonun Birlesmesi Ile Türkiye konfederasyonlar Toplulugu Ilan Edilmis ve Genel Baskanligina Nezaket Emine ATASOY Seçilmistir. Konfederasyonlar Toplulugu Daha Sonra Üye Sayisini 12 konfederasyona Çikartmistir ve Böylece Türkiyenin En Büyük Sivil Toplum Kurulusu Haline gelmistir.

Nezaket Emine ATASOY Merkezi Istanbulda Bulunan ATASOYLAR PRESTIJ A.S Sirketler Toplulugu Yönetim Kurulu Baskanidir. ATASOYLAR PRESTIJ AS Türk is Dünyasinin önemli gruplarindan dir

Evli ve üç çocuk annesi olup, Iyi derecede Ingilizce bilmektedir.


sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
atasoy, emine, , kadını, secildi, yılın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dünyanın en seksi kadını seçildi ve... Kalemzede Haber Arşivi 0 04 Temmuz 2012 11:14
• Rus ajan, 'yılın kadını' seçildi!. Sametold Haber Arşivi 0 02 Ocak 2011 16:50
Yılın en iyi iOS uygulamaları seçildi! Dilara Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 13 Aralık 2010 03:02
100 Yılın Fotosu Seçildi.. ExMorN Serbest Kürsü 1 19 Eylül 2009 00:57