IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Kasım 2014, 17:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
KKTC’de korkunç intikam!




KKTC’nin Girne ilçesinde yaşanan intikam olayı pes dedirtti. 3 genç kız aralarında önceden düşmanlık bulunan 19 yaşındaki başka bir genç kızı önce kaçırdı, daha sonra soyarak videoya çekti.

KKTC'nin Girne ilçesinde yaşanan olay duyanları şaşkına çevirdi. Aralarında önceden husumet bulunan 19 yaşındaki E.A.'yı 22 Kasım'da Boğaz Piknik Alanı'na götürerek, anadan doğma soyup video kaydını aldıktan sonra darp edildi. 18 yaşındaki Çise Mevlit, 21 yaşındaki Sıla Barkut ve 26 yaşındaki Zeynep Ceyhan E.A.'nın şikayeti üzerine gözaltına alındı.
YARGIÇ ŞAŞIRDI


Girne Kaza Mahkemesi Yargıcı Fügen Ulutekin huzurunda görüşülen teminat duruşmasında meydana gelen olayın ardından genç kızların karıştığı olayın oldukça çirkin olduğunu vurguladı. Fügen Ulutekin "Şiddet tehdidi suçlarına yasada 3 yıla kadar hapis öngörülmektedir. Böyle bir rezalet olamaz. 3 tane genç kız böyle bir olaya nasıl karışır? Suçları zaten ağır hepsi de cezaevinde yargılanmayı beklesin" diyerek mahkemeye 15 dakika ara verdi.
POLİS: E.A.'YI SOYUP VİDEOYA ALDILAR

Girne Polis Müdürlüğü Adli Şube'de görevli polis memuru Mustafa Özmüezzin mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Çise Mevlit, Sıla Barkut ve Zeynep Ceyhan'ın 22 Kasım'da Girne'de meydana gelen "Şiddet tehdidi", "Kasti hasar", "Cinsel taciz" ve "Ciddi darp" suçlarından gözaltına alındıklarını anlattı. Polis memuru Özmüezzin, her üç zanlının, polisteki ifadelerinde suçlarını itiraf ettiklerini ve yaşananları anlattıklarını söyledi. E.A.'yı araçlarına alarak Boğaz Piknik Alanı'na götürdüklerini, daha sonra araçtan indirilen zanlının "Ya soyunursun ya da seni döverek anadan doğma soyarız" denilerek tehdit edildiğini anlatan polis memuru Özmüezzin, "E.A.'yı soyarak dans ettirdiler ve cep telefonlarıyla videoya kaydettiler" dedi.
KAÇIRDIKLARI KIZI TEHDİT ETTİLER

Çise Mevlit, Sıla Barkut ve Zeynep Ceyhan'ın, E.A.'yı "Polise gidersen video kaydını internetten yayarız" şeklinde tehdit ettiğini de anlatan Özmüezzin, E.A.'nın darp edilerek gözlüğünün de kırıldığını kaydetti. Mustafa Özmüezzin, zanlıların tasarruflarında bulunan cep telefonlarının emare olarak alındığını ve Polis Genel Müdürlüğü'ne kamera kayıtlarının incelenmesi için gönderildiğini aktardı. Zanlılar aleyhine başlatılan polis soruşturmasının tamamlandığını, verdikleri gönüllü ifadelerinde suçlarını kabul ettiklerini aktaran Özmüezzin, uygun bir teminata bağlanmalarını talep etti.
SUÇLARINI KABUL ETTİLER
Mahkemede söz hakkı alan zanlı Çise Mevlit, "Özür dilerim. Böyle bir şey yapmaya hakkımız yoktu. Yaptığımız çok ayıp, ancak cinsel taciz yapmadık. Ailemden destek almıyorum. Çalışıp okuyorum. Okuluma devam edebilmem için bu son şansım" şeklinde savunmasını yaptı. Sıla Barkut ise "Suçumu kabul ederim. Ben darp olayına karışmadım. Diğer arkadaşlarım darp etti. Ben sadece onunla birlikte dans ettim" şeklinde savunmasını yaptı.
KEFALETLE SERBEST KALDILAR
Aranın ardından teminat şartlarını okuyan Yargıç Ulutekin, tüm zanlıların yurt dışına çıkışlarının yasaklanmasına, zanlı Çise Mevlit ve Sıla Barkut'un 20 bin TL'lik şahsi kefalet senedi imzalamasına, zanlı Zeynep Ceyhan'ın KKTC vatandaşı bir kişinin imzalayacağı 20 bin TL'lik kefalet senediyle tutuksuz yargılanmasını emir verdi.


sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
intikam, kktc’de, korkunc


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık