IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Alişan'dan 'görücü usulü kız istedi' haberine açıklama (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/654681-alisandan-gorucu-usulu-kiz-istedi-haberine-aciklama.html)

Seth 28 Kasım 2014 21:53

Alişan'dan 'görücü usulü kız istedi' haberine açıklama
 
Alişan, önceki akşam Yeşilköy Polat Otel'de "İhtiyacı Var" adlı 9'uncu albümünün tanıtımını yaptı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Emrah'ın bir dönem dillere yerleşen "İhtiyacı Var" adlı şarkısını albümüne alan Alişan'ın albüm tanıtımına, TV'deki partneri Çağla Şıkel, Emre Altuğ, Ece Erken, Ceylan, Sevcan Orhan katıldı.

Tanıtımda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Alişan, "Emrah şu anda aramızda yok fakat bana bu şarkıyı verdiği için ona çok teşekkür ediyorum. Bu şarkının ben de çok anısı var. Çünkü okul dönemimde bir kıza aşıktım ve ayrılmıştık. O zamanlar bu şarkı çok popülerdi. Emrah hayranıydım, arabaya oturur kaseti takar devamlı bu şarkıyı dinlerdim" dedi.

Alişan geçtiğimiz ay basına yansıyan 'görücü usulü kız istedi' haberi hakkında konuştu: ". Ailecek gittik kapının önüne gelince bir ambulans gördüm. Sonra yukarı çıktık ve tanışacağım kız heyecandan tansiyonu çıkmış ve bayılmış. Böylelikle bir görücü usulü maceram sona ermiş oldu. Çünkü kızı göremedim."

sabah


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:11.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net