IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Hülya Koçyiğit'in yüzünü Cem Yılmaz güldürdü (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/655520-hulya-kocyigitin-yuzunu-cem-yilmaz-guldurdu.html)

Seth 29 Kasım 2014 21:41

Hülya Koçyiğit'in yüzünü Cem Yılmaz güldürdü
 
Kızı Gülşah Alkoçlar'ın 2 aydır kanser tedavisi görmesi nedeniyle zor günler geçiren Hülya Koçyiğit'in yüzünü, Paris Büyükelçiliği rezidansında bir araya geldiği Cem Yılmaz güldürmeyi başardı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]100. yaşını kutlayan Türk sinemasının 3 kuşağı SRP İstanbul'un Paris'te düzenlediği Türk Sinemasıyla Randevu festivalinde buluştu.

Paris Büyükelçisi Hakkı Akil ve eşi İnci Akil'in elçilik rezidansında verdiği resepsiyonla açılan etkinlikte, Hülya Koçyiğit, Cem Yılmaz ve Kıvanç Tatlıtuğ bir araya geldi.

Cem Yılmaz'ın esprileriyle kırıp geçirdiği resepsiyonda kızı Gülşah Alkoçlar'ın meme kanseri tedavisi nedeniyle keyifsiz günler geçiren Hülya Koçyiğit, "2 aydır yüzüm hiç gülmüyordu. Sinemamızın Paris'te bu kadar iyi tanıtılması, Sayın Hakkı Akil ve eşi İnci Akil'in ev sahipliği ile Cem Yılmaz ve Hakkı Bey'in esprilileri karşısında biraz olsun moral buldum" dedi.

Kaynak: Güneş


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:58.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net