IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Oltayla 3 metrelik köpekbalığı yakaladı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/655934-oltayla-3-metrelik-kopekbaligi-yakaladi.html)

Desmont 30 Kasım 2014 19:12

Oltayla 3 metrelik köpekbalığı yakaladı
 
Antalya’nın Demre İlçesi’nde tekneyle ava çıkan 2 balıkçı, oltayla 3 metrelik köpekbalığı yakaladı.

Demre Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı İzzet Boztepe ile Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi MHP'li Rasih Şahin, 'Tuna 1' adlı 6 metrelik tekneyle Akdeniz'de mercan avına çıktı. Boztepe ve Şahin, Demre Taşdibi Plajı'nın yaklaşık 1- 1.5 kilometre açığında avlanırken, oltaya büyük bir balık takıldığını fark etti. Bir süre sonra oltaya takılanın köpekbalığı olduğunu anlayan balıkçılar, 'Pamuk köpekbalığı' olarak bilinen köpekbalığını tekneye almaya çalıştı. Balıkçılar, 2-3 saat süren çaba ardından iple teknenin arkasına bağladıkları köpekbalığını Taşdibi Plajı'na çıkardı.

Karaya çıkarılan yaklaşık 3 metre uzunluğunda ve 200 kilo ağırlığındaki köpekbalığı görenlerin ilgi odağı haline geldi. Çevredekilerin fotoğraf çektiği köpekbalığı, 5 kişi tarafından balıkçıların aracına yüklenerek götürüldü. Köpekbalığının oltasına takıldığını söyleyen İzzet Boztepe, şöyle dedi:

"Saat 11.00 sıralarında yaklaşık 400 metre derinlikte oltamıza köpekbalığı takıldı. 2-3 saatte tekneye alamadık. Teknenin arkasına bağlayarak karaya çıkardık. Bu köpekbalığı bizim kıyılarımıza pek fazla yaklaşmıyor. Genelde derin sularda bulunan bir tür. Bu kadar büyüğünü balıkçılarımızdan yakalayan da gören de olmadı."

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

sabah


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net