IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Aralık 2014, 17:14   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hasan Karakaya: AYM hükümete kazık atmak istiyor




A Haber'de yayınlanan Nihan Günay'ın sunduğu Medya Dünyası programına katılan Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya, 2015 seçimi öncesinde alevlenen baraj tartışmalarıyla ilgili "AYM hükümete kazık atmak istiyor. " değerlendirmesinde bulundu

A Haber'de yayınlanan Nihan Günay'ın sunduğu Medya Dünyası programında, Rusya Devlet Başkanı Vlademir Putin'in Türkiye ziyareti, çözüm süreci, "baraj" tartışmaları ve Yalova'daki ağaç katliamı tartışıldı. Programın konuğu Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya'ydı.

Programda Rusya Devlet Başkanı Vlademir Putin'in Türkiye ziyaretini değerlendiren Karakaya, "Putin dünya ülkeleri tarafından yalnızlığa itilmiş durumda.Bu kuşatmayı yarabilmek için Rusya'nın Türkiye'ye ihtiyacı var. Bu nedenle Türkiye'nin taleplerine sıcak bakacaktır. Doğalgaza indirim gelebilir" dedi.
RUSYA GEREKİRSE ESAD'I GÖZDEN ÇIKARACAKTIR


Putin'in ziyaretinde Kırım ve Suriye'nin de gündeme geleceğini belirten Karakaya, "Kırım konusunda yumuşama olabilir. Suriye ile ilgili de Rusya Türkiye'nin tezine daha yakın duracaktır gerekirse Esad'ı gözden çıkaracaktır" yorumunda bulundu.

HÜKÜMETİN KARŞISINA YARGI DİKTASI GİBİ ÇIKIYOR


Medya Dünyası'nda 2015 Haziran'ında yapılacak seçimler öncesinde alevlenen baraj tartışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü, "AYM şaşırtıcı kararlar almaya devam ediyor. Hükümetin karşısına yargı diktası gibi çıkıyor. AYM hükümete kazık atmak istiyor. " diye konuştu.
PARALEL'DE OYUN BİTMEZ


Programda tartışılan konulardan bir diğeri, Yeni Şafak Gazetesi'nin manşetinde yer alan, 1 milyon 200 bin kişinin paralel polisler tarafından dinlendiğine ilişkin haberdi. Karakaya, "Paralel'de oyun bitmez, sonuna kadar mücadele edilmeli. Hükümet rehavete kapılmamalı" ifadelerini kullandı.

Yalova'daki ağaç katliamıyla ilgili de soruları yanıtlayan Karakaya, "Tam anlamıyla çifte standart ve iki yüzlülük..Yalova'da yaşanan yüzsüzlüğü Kılıçdaroğlu'na sormak lazım" dedi.

A Haber

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
atmak, aym, hasan, hükümete, istiyor, karakaya, kazık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hasan Karakaya: YSK'nın kararı tam bir yüz karasıdır Seth Haber Arşivi 0 24 Kasım 2014 14:07
(B)aşka Sürgün - Uygar Karakaya Elysian Kitap Tanıtımları 0 11 Mayıs 2014 18:24
Eğitim gönüllüsü işadamı Karakaya toprağa verildi Cemalizim Haber Arşivi 0 09 Eylül 2008 17:47