IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Aralık 2014, 11:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erdoğan'dan 'Engelliler Günü' mesajı




Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye'nin, kimliklerine, inançlarına ve diğer pek çok özellikleriyle birlikte engelli olup olmadıklarına da bakmaksızın tüm vatandaşlarına eşit ve adil şartlarda hayat imkanı sağlayan bir ülke olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3 Aralık Dünya engelliler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
ENGELLİ VATANDAŞLARIN TOPLUMLA BÜTÜNLEŞMESİ DEVLETİN ASLİ GÖREVİDİR

Mesajında, engelli vatandaşların toplumla bütünleşmelerini sağlamak, devletin asli görevi olduğu vurgusu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "kardeşlik hukuku gereği her vatandaşımızın da öncelikli sorumluluğudur. Allah'ın topluma birer emaneti olarak kabul ettiğimiz engellilerimizi, toplumun diğer mensuplarıyla aynı derecede bu ülkenin sahibi olarak görüyor ve kabul ediyoruz. Engelli vatandaşlarımızın isteği, kimseden bir ihsan, yardım beklentisine girmeden, doğuştan gelen haklarını, Allah'ın kendilerine bahşettiği yeteneklerini değerlendirebilmektir. Topluma düşen, hiçbir engellinin durumunun kendi seçimi olmadığını bilerek, bu insanların haklarını kullanabilmelerini, imkanlardan faydalanabilmelerini temin etmek, bu doğrultuda ilgili kurumlara yardımcı olmak, destek vermektir" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, Türkiye'nin, kimliklerine, inançlarına ve diğer pek çok özellikleriyle birlikte engelli olup olmadıklarına da bakmaksızın tüm vatandaşlarına eşit ve adil şartlarda hayat imkAnı sağlayan bir ülke olma yolunda hızla ilerlediğini kaydetti.
ENGELLİ HAKLARI İLE İLGİLİ DÜZENLEME YAPILDI

Son yıllarda engellilerin haklarını elde etmeleri, sosyal hayata iştirak edebilmeleri için reform niteliğinde pek çok düzenleme yapıldığını belirten Erdoğan, "Henüz tüm sorunları çözülememiş olmakla birlikte, bugün engellilerimizin geçmişle mukayese edilemeyecek ölçüde toplum hayatının içinde olduğu, kamu haklarından yararlanabildiği bir gerçektir. Engelli insanlarımızın yılda bir kez hatırlanması, yasak savma kabilinden sadece belirli günlerde anılması yerine 365 gün boyunca, toplumun, hayatın içinde var olması, herkesle birlikte tüm haklardan ve imkanlardan faydalanabilmeleri gerektiğine inanıyorum. Maruz kaldıkları sorunları azimle, inançla aşmayı başaran engelli kardeşlerim ile onların dertleriyle dertlenen, sevinçlerini paylaşan tüm vatandaşlarımın Dünya Engelliler Günü'nü tebrik ediyor, hepsini sevgiyle, saygıyla selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
engelliler, erdoğandan, günü, mesajı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Özel'den 'Öğretmenler Günü' mesajı Seth Haber Arşivi 0 23 Kasım 2014 12:36
3 Aralık Dünya Engelliler Günü SimHa Tebrikler & Kutlamalar 5 03 Aralık 2013 12:12
aralık dünya engelliler günü Ecrin Engelli Hakları 0 18 Ocak 2012 21:31
Bugün Dünya Engelliler Günü.. Ruj Tebrikler & Kutlamalar 0 03 Aralık 2010 15:19