IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Aralık 2014, 11:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kamer Genç yine Meclis'i karıştırdı!




TBMM Genel Kurulu'nda CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu'ya hakaretler yağdırdı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




TBMM Genel Kurulu'nda Hakimler ve Savcılar Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşmelerinde söz alan CHP TunceliMilletvekili Kamer Genç, söz alarak kürsüye çıktı.

HAKARET DOLU SÖZLER!

Genç, Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu'ya "Şimdi, Anayasa Mahkemesi Başkanı durup dururken bir laf attı ortaya, dedi ki: 'Seçimde baraj usulünü kaldıracağız.' Ya Burhan Kuzu bu nereden profesör olmuş, hangi yerden profesörlük almış. Diyor ki: 'Biz bu kararı yok sayarız, Anayasa Mahkemesini yok sayarız, kaldıracağız.' Yahu, Burhan, bu Anayasa Mahkemesi. 12 Eylül'de bu Meclis Anayasa'da bir değişiklik yaptı, bu değişiklikle Anayasa Mahkemesi Meclis'in yerine geçerek o Anayasa'yı, halkoyuna sunulan metni değiştirdi. Hâlâ kafan çalışmıyor, kafan çalışmıyor senin, hâlâ o beynin çalışmıyor. Böyle bir laf söylenir mi ya! Beynin çalışmıyor. Acaba beynin nasıl bir beyin? Olur mu böyle? Sen nasıl Anayasa Komisyonu Başkanısın? Bir daha buraya gelme, bir daha seni burada görmek istemiyorum, hadi git. Böyle bir şey olur mu ya! Anayasa Mahkemesini ben hoşuma gitmedi diye karar şey edeceğim" diye konuştu.

"KİMSİN SEN BE"

Burhan Kuzu ise, Genç'e "Terbiyeli ol, terbiyeli, utanmaz adam, terbiyeli ol" diyerek şunları kaydetti; "Yazıklar olsun sana be Adam değilsin sen be. Hâkim değilsin, hukukçu değilsin, kimsin sen be. Sen anlamazsın o işlerden." Bu tartışmanın ardından Kuzu, yerine geçti. Genç'de konuşmasının ardından yerine geçti ve tartışma büyümeden sona erdi.

sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
genc, kamer, karıştırdı, meclisi, yine


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık