IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Aralık 2014, 11:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Avrupa Güzeli Bahar Kolkıran'ın utandıran fotoğrafları




'2011 Avrupa Güzeli' seçilen Bahar Kolkıran'ın eski arkadaşı Mesut Açıkyol, Kolkıran'ın 'çok özel' iki fotoğrafını, futbolcu Önder Turacı'nın eski eşi Ayşe Dudu Özdemir'e gönderdi. Özdemir de bu fotoğrafları, Kolkıran'ın Belçika'da yaşayan ablasına mesaj attı. Mesut Açıkyol, ayrıca Kolkıran'a mesaj atarak, "ucuz paracı f...' diyerek hakaret etti. Büyük utanç duyan Bahar Kolkıran da çok özel fotoğraflarını ablasına gönderen ve Belçika'da bazı Türklerle paylaşan şüphelilerden şikâyetçi oldu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
'2011 Avrupa Güzeli' seçilen Bahar Kolkıran'ın avukatları, geçen yıl İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusundaki iddialara göre Belçika doğumlu 23 yaşındaki Bahar Kolkıran çifte vatandaş statüsündeydi. Kolkıran, 2011 yılında katılmış olduğu 'Miss Globe European Community' adlı güzellik yarışmasında birinci oldu.

Türkiye'de ve Avrupa'da sunuculuk ve modellik çalışmaları yapan ve oyunculuk eğitimi almaya başlayan Kolkıran'ın amacı, oyunculukta başarılı bir kariyere ulaşmaktı. Bahar Kolkıran, şüphelilerden Mesut Açıkyol ile yaklaşık dört yıl süren bir arkadaşlık yaşadı. Açıkyol'la 18 yaşındayken başladığı arkadaşlık, 2012 yılı sonunda bitti. Mesut Açıkyol daha sonra diğer şüpheli Ayşe Dudu Özdemir'le arkadaş oldu. Ayşe Dudu Özdemir de tıpkı Bahar Kolkıran gibi Belçika'da yaşamış, çeşitli güzellik yarışmalarına katılmış ve Türkiye'de oyuncu olarak bazı dizilerde yer almıştı.

Ayşe Dudu Özdemir, bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen futbolcu Önder Turacı'yla evlilik yapmış birisiydi. Özdemir'in evliliği ve boşanma süreci, magazin basınında da gündeme gelmişti. Avukatların iddiasına göre Ayşe Dudu Özdemir, arkadaşı Mesut Açıkyol'dan Bahar Kolkıran'ın 'çok özel' iki adet fotoğrafını temin etti ve bu fotoğrafları Belçika'da yaşayan bazı Türklerle paylaştı. Bununla da yetinmeyen Özdemir, bu iki fotoğrafı Bahar Kolkıran'ın ablasına mesaj olarak gönderdi. O fotoğrafları annesi Sevda B.'de gördü. Bahar Kolkıran da büyük utanç yaşadı.

'UCUZ PARACI F...' DENİLEREK HAKARET EDİLDİ

Ünlü fotomodel ve oyuncu Bahar Kolkıran, ayrıca Mesut Açıkyol tarafından hakarete uğradı. Kolkıran'ın yıllarca güvendiği arkadaşı Mesut Açıkyol, Kolkıran'a, "ucuz paracı f...." diye mesaj gönderdi.

Kolkıran, bu mesaj nedeniyle rencide oldu. Suç duyurusu dilekçesinde, "Bir genç kız olarak müvekkilimizin bu derece çirkin iftiralara maruz kalması, çok büyük üzüntü duymasına ve acı çekmesine sebep olmuştur" denildi. Kolkıran'ın avukatları, 'çok özel' iki fotoğrafın, rızası ve bilgisi dışında sırf müvekkillerini cezalandırmak, utandırmak, küçük düşürmek ve aşağılamak amacı ile Mesut Açıkyol tarafından diğer şüpheli Ayşe Dudu Özdemir'le paylaşıldığını ve ifşa edildiğini öne sürdüler. Kolkıran avukatları, "Şüpheliler, bu fotoğrafları paylaşarak ve yayarak özel hayatın gizliliğini ihlal etmektedirler. Cezalandırılmaları gerekir" dediler.

'FOTOLARIN BRÜKSEL'DE DOLAŞIYOR' MESAJI

Müşteki olarak geçen yıl savcılığa ifade veren Bahar Kolkıran da, "Uzlaşmak istemiyorum. Bu fotoğraflar ablamın telefonuna gönderilmiştir. Ablamın telefon kaydında fotoğraflar ve diyaloglar durmaktadır" dedi. Belçika'da yaşayan bir arkadaşından telefonuna gelen mesajı delil olarak savcılığa sunan Kolkıran'ın cep telefonu mesajında ise, " ....fotoğrafların dolaşıyor Bahar. Gonca diye bir kadın herkese gösteriyor. Haberin olsun istedim. Seni uyarmak için yazmıştım. Brüksel bundan konuşuyor" şeklinde yazdığı iddia edildi.

İKİ ŞÜPHELİYE DAVA AÇILDI

Savcılık, Ayşe Dudu Turacı'ya (Özdemir) özel hayatın gizliliğini ihlalden 6 aydan 3 yıla kadar, Mesut Açıkyol'a da hakaret ve özel hayatın gizliliğini ihlalden 9 aydan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. İddianamede suça konu fotoğraflar ile mesajların dava dosyasına sunulduğu belirtildi. Her iki şüphelinin de ifadesinin alındığı ve suçlamaları kabul etmedikleri anlatılan iddianamede, ikisinin de ifadesinde Bahar Kolkıran'ın iddialarını ikrar ettikleri öne sürüldü.

Ayşe Dudu Özdemir'in fotoğrafları, müştekinin ablasına gönderdiği, Mesut Açıkyol'un da bu fotoğrafları Özdemir'in almasına müsaade ettiği ve ayrıca (ucuz paracı f...) diyerek müştekiye hakaret ettiği iddia edildi. Davanın geçen gün görülen son duruşmasına şüpheliler katılmadı.

Mahkeme, bugüne kadar mahkemede savunma yapmayan şüpheli Mesut Açıkyol'a yakalama kararı çıkararak duruşmayı erteledi.

sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 03 Aralık 2014, 11:56   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Avrupa Güzeli Bahar Kolkıran'ın utandıran fotoğrafları




Aman bahar boş ver, bugün görünen yarın unutuluyor.
Senin sevdiğin ile yaşadıklarını tüm dünya bilse ne olur, bu ülke neleri görmedi senin fotoğraflarına mı kaldı.

 

 

Etiketler
avrupa, bahar, fotoğrafları, güzeli, kolkıranın, utandıran


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bahar Uyandıran Biyografisi - Bahar Uyandıran Kimdir - Bahar Uyandıran Hayatı AftieL Ressamlar 0 15 Mayıs 2014 07:58
TRT 1’de yayınlanan “Avrupa Avrupa” dizisi ekrana veda ediyor. Violent Yerli Diziler 0 29 Kasım 2013 10:53
Bahar Fotoğrafları Zen Fotoğraf Kulübü 0 04 Mart 2013 23:35