IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Aralık 2014, 21:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Air France ile havada internet dönemi




Air France'ın Avrupa uçuşlarında Wi-Fi dönemi başlıyor. Fransız Havayolu şirketi Air France, tüm Avrupa uçuşlarında iniş ve kalkış haricinde Wi-Fi uygulamasına geçme kararı aldı.

Kısa bir süre önce yeni uzun mesafeli uçuş kabinlerini duyuran Air France, şimdi de 50 milyon euro'luk bir yatırımla orta mesafeli uçuş ağında lüks pazara yükselmeye hazırlanıyor. Şirket, Avrupa'daki tüm uçuşlarında uçaklarının kabinlerini yenileyecek.

Air France, yeniliklerini Paris Charles De Gaulle Havalimanı'ndaki merkezinde düzenlenen basın toplantısında duyurdu. Air France Başkanı ve CEO'su Frederic Gagey, nisan 2015'ten başlayarak, Air France orta taşıma filosunda aşamalı olarak yeniden dizayn edilmiş koltukların kullanılacağını belirterek, "Koltuklar, kaliteli deriyle döşenmiş, çalışma için ideal, dinlenme veya varış noktasına ulaşmadan önce yemek için optimum seyahat rahatlığını her sınıf kabinde sağlayacak" dedi. Gagey, Air France ve Orange ortaklığı ile kısa bir zaman zarfında müşterilerine internette gezinme, e-postalarını okuma, canlı TV izleme olanağını Wi-Fi hizmeti ile sunacaklarını da belirtti.

Gagey "Air France'ı ürünleri ve hizmetleri açısından dünyanın öncü hava yolları arasında yeniden konumlandırıp Avrupa kalkışlı uçuşlarda her bir müşterinin birinci tercihi haline gelmek, Perform 2020 planının stratejik bir önceliğidir" dedi.

YENİ VE DAHA KONFORLU KOLTUK

2015'in ilk yarısında 24 Airbus A319 modellerine yeni koltuklar yerleştirilecek. Ardından 2016'nın ilk yarısında 25 Airbus A320 modellerinde koltuk değişiklikleri yapılacak. Toplamda 7800 koltuk değiştirilecek.

DAHA FAZLA GURME LEZZETLERİ

Busıness Class segmentinde en kısa mesafeli uçuşlarda bile yolculara sabah tam kahvaltı (kahve, çay, meyve suyu, ekmek ve hamur işleri), günün diğer saatlerinde bir atıştırmalık veya soğuk yemek sunulacak. Daha uzun uçuşlarda ise uzun mesafe uçuşlarına uygun servis yapılacak. Bir hoş geldiniz içeceği, sıcak yemekler, şarap servisi, gurme kahve ve likör ikram edilecek. Tüm uçuşlarda fırından yeni çıkmış hamur işi çeşitleri ve sıcak ekmek servisi de yapılacak. Ekonomi sınıfında kısa uçuşlarda tüm müşterilere günün saatine göre büyük boy kruvasan, baharatlı veya tatlı seçenekleri veya gurme sandviçler sunulacak.

SABAH

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
air, dönemi, france, havada, ile, internet


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Güvenli internet dönemi başladı! Deep İnternet Dünyasından Haberler 0 23 Kasım 2011 02:11
Güvenli internet dönemi başlıyor Ocean Güvenlik ve Güvenlik Açıkları 0 17 Kasım 2011 12:16
Helâl internet dönemi! Soul Haber Arşivi 1 30 Mayıs 2011 18:42
Lufthansa'da internet dönemi başlıyor Chelt Havacılık Haberleri 0 04 Aralık 2010 00:14
Telefonsuz internet dönemi başlıyor Tisha Bilim Dünyasından Son Haberler 3 27 Aralık 2009 18:03