IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Ruj

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Aralık 2014, 21:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beşiktaş 3-0 Trabzonspor




Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, Trabzonspor'u 3-0 mağlup etti. Beşiktaş'a 3 puanı getiren golleri Veli Kavlak (5') Demba Ba. (21') ve Cenk Tosun (84') kaydetti. Ersun Yanal'ın gelmesiyle iyi bir hava yakalayan Trabzonspor; Metalist Kharkiv,Galatasaray ve Gençlerbirliği'ni mağlup etmişti. Beşiktaş bu iyi gidişata son verdi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, Torku Konya Arena'da Trabzonspor'u ağırladı. maça ev sahibi Beşiktaş çok etkili başladı. 5. dakikada Veli Kavlak'ın ceza sahası dışından müthiş şutunu kaleci Fatih kurtaramadı ve Siyah-beyazlılar, Trabzonspor önünde 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Bordo-Mavili ekip Beşiktaş kalesinde baskı oluşturmaya çalıştı. 21. dakikada Olcay Şahan yaptığı baskı sonucunda topu kaptı ve pasında Senegalli yıldız Demba Ba topuk vuruşuyla meşin yuvarlığı filelere göndererek skoru 2-0 yaptı. Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal 35. dakikada erken bir oyuncu değişikliğine gitti ve Costant'ı oyuna aldı. İlk yarı 2-0 sona erdi.

Devrenin son dakikalarında bir pozisyonda yerde kalan Demba Ba sol ayak bileğine sert bir darbe aldı. İlk yarı bitene kadar sahada kalan Senegalli, devre arasında sağlık ekibi tarafından tedavi edildi. İkinci yarıya başlamadan önce sahaya girip kendini deneyen Demba Ba, ayak bileğinde ağrılar hissedince teknik heyetten oyundan alınmasıın istedi. Siyahi oyuncunun yerine Mustafa Pektemek girdi.

İkinci yarıya da ev sahibi Beşiktaş etkili başladı. Yarı sahasından hızlı çıkan Siyah-Beyazlı ekipte olcay şahan sol çaprazda kaleciyle karşı karşıya kaldı, vuruşunu kaleci Fatih kurtardı.

Gökhan Töre zor olanı yaptı

Maçın 58. dakikasında Mustafa Pektemek'in ara pasında sol kanatta topla buluşan Gökhan Töre, rakiplerini ve kaleci fatihi çalımladı ancak boş kaleye vurduğu topu Trabzonspor savunması çıkardı ve Siyah-Beyazlılar mutlak bir golden oldu.68. dakikada Mustafa Pektemek'le Belkalem hava topunda çarpıştı. Mustafa'nın çarpanın etkisiyle burnu kırıldı ve kan akmaya başladı. Hasteneye götürülen Mustafa'nın yerine Cenk Tosun girdi.

Beşiktaş fişi çekti

84. dakikada sağ kanattan topu getiren Serdar Kurtuluş'un pasında topla buluşan Arjantin'li Sosa, Cenk Tosun'a "al da at" dercesine bir pas verdi ve Cenk skoru 3-0'a getirdi. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve beşiktaş sahadan 3 puanla ayrılarak liderliğini devam ettirdi. Bu maçla Beşiktaş ligde arka arkaya 4. galibiyetini elde etti.

fanatik

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 07 Aralık 2014, 21:15   #2
Çevrimdışı
Ruj
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Beşiktaş 3-0 Trabzonspor




Adamsınız
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

 

Etiketler
30, beşiktaş, trabzonspor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Beşiktaş - Trabzonspor [ 1 - 1 ] Maç Özeti HANDSOME Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 21 Ekim 2012 20:57