IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Aralık 2014, 18:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Bir anlık kararla uyuyan eşimi ve kızımı öldürdüm'




Adana'da geçen 19 Nisan'da, borç bunalımına girip yatağında uyuyan eşi 45 yaşındaki Nazan ile kızı 15 yaşındaki Ladin'i başlarına ateş ederek öldüren 41 yaşındaki Hakan Şimşek, "Banyoda havlu alırken, daha önce buraya bıraktığım tabancayı gördüm. Bir anlık kararla uyuyan eşimi ve kızımı öldürdüm" dedi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Olay, merkez Yüreğir İlçesi'ne bağlı Kışla Mahallesi'ndeki DSİ TOKİ konutlarında meydana geldi. Bir süre Şimşek Ailesi'nden haber alamayan akrabaları, 22 Nisan'da gittikleri evde kapının da kilitli olduğunu görünce, zehirlenmiş olabileceklerini düşünerek itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye merdiveniyle 6'ncı kattaki eve balkondan giren itfaiyeciler ve polisler, mimar olmasına rağmen mesleğini yapmayan Nazan Şimşek ile lise 1'inci sınıf öğrencisi Ladin Şimşek'in başlarına sıkılan kurşunla öldürüldükten sonra battaniyeye sarılmış cesetleriyle karşılaştı. Kadın kuaförü Hakan Şimşek de, polis ekipleri tarafından baraj çamlığında yakalandı.
'SEDA'YA VERDİĞİM YÜZÜKLER ANNEMİNDİ'

Hakan Şimşek, 'yakın akrabayı tasarlayarak öldürme' suçundan 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle Adana 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. İlk duruşmada savunma yapmayan Hakan Şimşek'in Seda D. isimli bir sevgilisi olduğu ve sevgilisinden bir erkek bebeği olduğu ortaya çıktı.

Tanık olarak ifade veren Seda D. ise cinayetten bir gün sonra Hakan Şimşek'in kendisine öldürdüğü karısının yüzüklerini hediye ettiğini söyledi. 3'üncü duruşmada savunma yapan Şimşek, verdiği yüzüklerin eşine değil annesine ait olduğunu öne sürerek, "Yüzükler uzun süre bende olmasına rağmen niçin o anda verdiğimi bilemiyorum. Belki vedalaşmak istemişimdir" dedi.
KENDİMDEN VAZGEÇTİM

Hakan Şimşek, olay günü eve gelmeden alkol aldığını belirterek şunları söyledi:

"Eve geldiğimde kızım uyuyordu. Eşimle bir süre sohbet ettik. Sonra eşimle yatağa uzandık. Ben uyuyamadığım için kalktım. Balkonda içki ve sigara içtikten sonra banyoya girdim. Havlu alırken havluluğa bıraktığım tabancayı gördüm. Bir anlık kararla uyuyan eşime ve kızıma yakın mesafeden ateş ederek öldürdüm. Evden ne kadar süre sonra çıktığımı biliyorum. Bir gün sonra Seda D.'nin yanına gittim. Şahsi borçlarımla ilgili birçok konuyu açıklığa kavuşturmak için bir şeyler yazdım. Üzerimdeki silahla yakalana kadar dolaştım. Bu benim en büyük pişmanlığımdır. Şu an kendimden de vazgeçmiş durumdayım. Bu olaydan sonra benim için her şey bitmiştir."

Mahkeme heyeti, Hakan Şimşek'in tutukluluk halinin devamına karar verirken duruşmayı erteledi.



sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
anlık, bîr, eşimi, kararla, kızımı, uyuyan, ve, öldürdüm


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nebahat Çehre, sürpriz bir kararla Kara Para Aşk dizisinin ekibinden ayrıldı. Seth Yerli Diziler 0 18 Eylül 2014 11:20
Eşimi Dövmedim! Kralice Haber Arşivi 0 08 Ekim 2008 08:31