IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Aralık 2014, 17:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Abbas: Ayn kahramandı, direnişe devam




Filistin Devlet Başkanı Abbas, "Bugün halk direnişi alanındaki fedai kahramanlarından birinin şehadet haberinin şokunu yaşadık. İşgalin sona ermesi için direnişe ve mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Bakan Ziyad Ebu Ayn'ın ölümüne ilişkin "Halk direnişi alanındaki fedai kahramanlarından birinin şehadet haberinin şokunu yaşadık. İşgalin sona ermesi için yerleşim birimleri inşasıyla savaşmaya, direnişe ve mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

Abbas, Filistin Kurtuluş Örgütüne (FKÖ) bağlı Yahudi Yerleşim Birimi ve Ayrım Duvarıyla Mücadele Komisyonu Başkanı Ebu Ayn'ın ölümünün ardından, Ramallah'taki Filistin Yönetim Merkezi'nde olağanüstü toplantı düzenledi.

Ebu Ayn'ın ölümünün, "gözardı edilmeyecek bir cinayet" olduğunu belirten Abbas, "Bu nedenle Filistin yönetimi, bu konuda neler yapabileceğini tartışmak için bir araya gelmiştir. Diyorum ki işlenen cinayetten sonra soruşturma, tartışma ve uygulama için Filistin yönetiminin önünde her türlü seçenek vardır" diye konuştu.

"İsrail'in cinayetle ilgili soruşturma başlattığını ve bu konuda çeşitli senaryolar işiteceklerini" söyleyen Abbas, "İşiteceğimiz senaryolar arasında, 'Ebu Ayn kalp krizi sonucu öldü veya biz ve askerlerimiz, Ebu Ayn'ı Turmusayye beldesinde görmedik' gibi senaryolardan sonra Bakan'ın faili meçhul bir cinayete kurban gittiği öne sürülecek ama ben diyorum ki Ziyad Ebu Ayn öldürüldü" ifadesini kullandı.

Filistin'de bakan statüsünde kabul edilen Yahudi Yerleşim Birimi ve Ayrım Duvarıyla Mücadele Komisyonu Başkanı Ebu Ayn, Ramallah'ın kuzeyindeki Turmusayye beldesinde İsrail güçlerinin Yahudi yerleşim birimlerini protesto eden gruba müdahalesi sırasında yaşamını yitirmişti. Ebu Ayn'ın "bir İsrail askerinin dipçikle göğsüne vurması sonucu" hayatını kaybettiği iddia ediliyor.


sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
abbas, ayn, devam, direnişe, kahramandı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nejat İşler Bodrum'da direnişe geçti Zen Haber Arşivi 0 03 Haziran 2013 17:46
Dışişleri Bakanlığı: Denktaş Bir Kahramandı Desmont Haber Arşivi 0 15 Ocak 2012 00:16
Kürt Halkını Direnişe Çağırdı.. Düş Haber Arşivi 0 28 Eylül 2011 23:44