IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Aralık 2014, 02:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ortaokulda toplu taciz skandalı.





Adana'da 7. sınıf öğrencisi kız çocuğu, beden eğitimi dersinde kıyafetini değiştirirken erkek öğrencilerin tacizine uğradığını iddia etti. Tacizde bulunduğu ileri sürülen 10 öğrenci, Çocuk Şube'de ifadeleri alındıktan sonra sevk edildikleri adliyede serbest bırakıldı.

TACİZİ ÖĞRETMENİNE ANLATTI
Seyhan ilçesindeki bir ortaokulda meydana gelen olayda iddiaya göre 7. sınıf öğrencisi C.T., beden eğitimi dersinde kıyafetini değiştirirken kendi ve diğer sınıflardan 10 erkek öğrencinin tacizine uğradı. 6 ve 7. sınıf erkek öğrencilerinin kendisini elle cinsel tacizde bulunduğunu ileri süren kız öğrenci, durumu rehberlik öğretmenine anlattı. Öğretmen olayı hemen polise bildirdi. Okula gelen Çocuk Şube Müdürlüğü'nde görevli polisler, C.T.'nin ismini verdiği yaşları 12 ile 13 arasında değişen 10 öğrenciyi gözaltına aldı.

"ELLE TACİZ ETTİLER"
Çocuk Şubede psikolog gözetiminde savcıya ifade veren C.T., "Sınıfımızdaki ve diğer sınıflardaki öğrenciler, beden eğitimi salonunda beni sıkıştırdılar. Elle taciz ettiler" dedi.

10 öğrenci ise adli tıp birimindeki sağlık raporlarının ardından adliyeye sevk edildi. Adliyede çocuk suçlarına bakan Cumhuriyet Savcısı, ifadelerini aldığı çocukları serbest bıraktı.

MUAYENEDEN GEÇİRİLECEKLER
Öğrenciler ayrıca, işledikleri iddia edilen suçun bilincinde olup olmadıklarının belirlenmesi için Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi. Taciz suçlamasında bulunulan öğrenciler önümüzdeki hafta hastaneye giderek muayeneden geçirilecek. Suçun bilincinde olanlar hakkında önümüzdeki günlerde 'cinsel taciz' suçundan dava açılabileceği belirtildi.

"ONDAN SONRA BİZ ÜSTÜMÜZÜ DEĞİŞTİRDİK"
Gözaltına alınıp serbest bırakılan öğrencilerden E.Ö., "Ben arkadaşımla erkek soyunma odası dolu olduğu için karşı taraftaki salona üstümüzü değiştirmeye gittik. Burada sınıf arkadaşım C.T. üstünü değiştiriyordu. Onu gördük. Üstünü hemen değiştirmesini bizim de üstümüzü değiştireceğimizi söyledik. O üstünü değiştirdikten sonra biz değiştirdik. C.T., tacize uğradığını söylemiş, rehberlik öğretmenine. Benle 10 arkadaşım Çocuk Şubeye götürdüler. Bize sorular sordular. Bizi güvenlik kameralarından tespit etmişler. Ama ben bir şey yapmadım. Zaten C.T. de benim yapmadığımı söylemiş" dedi.

Kaynak: Haberler.com

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ortaokulda, skandalı, taciz, toplu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık