IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Aralık 2014, 17:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Alev Alatlı'dan Şirin Payzın'a 'Gezi' şoku




Alev Alatlı, Şirin Payzın ile 360 programına konuk oldu. Programda Alatlı, Erdoğan'ı neden övdüğünü detaylıca anlatırken ikili arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

Alev Alatlı, CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sorularını cevapladı. Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri'nin bu yıl düzenlenen töreninde aldığı ödül ve yaptığı konuşmayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Alatlı, konuşmasında Erdoğan'ı övdüğünü söyledi ve bunun gerekçelerini anlattı. İşte Alatlı'nın o sözleri;

"Sayın Erdoğan'ı gerçekten övdüm ve çok büyük takdirle karşıladığım taraflar var. Fakat orada bir uyarı var ve bu uyarıda görmezden gelindi. İşin garip tarafı ise o kadar öfkelendikleri Erdoğan anladı bunu biliyor musunuz? Bu konuşmayı en iyi onlar anladı.

Nasıl oluyor da bu kod birliği bu kadar hızlı kayboluyor. Bu beni Türkiye için çok düşündürüyor. Çok iyi görmüyorum bunun sonunu.
YÜZDE 52 OY ALIYOR DİYE..

Sayın Erdoğan gibi bir lideri, yüzde 52 oy alıyor diye gözünü oymaya kalkmak, aşağılık bir iş! Bu yapılıyor. Belli ki orada bir kod birliği var ve o kod birliğinden Sayın Cumhurbaşkan'ı bu işi götürüyor. Şimdi gözünü oymak nesi! Sırf biz hazzetmiyoruz diye. Burada biz tırnak içerisinde söylüyorum.

HEMEN SAVCIYA DÖNDÜNÜZ

Şirin Payzın ile Alev Alatlı, zaman zaman karşı karşıya da geldi. Şirin Payzın, Rihanna ya da Lady Gaga konserine gidenler ile Mavi Marmara'daki yaşıtları arasında doğal olarak bazı sorunların yaşanabileceğini anlatan Alatlı'ya Gezi'yi örnek verdi, Rihanna'ya alkış tutanların Gezi Parkı'nda çöp topladıklarını söyledi. Programda Gezi'deki bu gençlerin şu an müebbetle, öbürlerinin de darbecilikle suçlandıklarını söylenmesi üzerine Alatlı, Payzın'a itiraz etti "hemen savcıya döndünüz "diyerek eleştirdi.

'Beni bir tek Erdoğan anladı'

Alev Alatlı Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri töreninde yaptığı konuşmayı sadece Erdoğan'ın anladığını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri töreninde yaptığı konuşmada, "Bugün George Orwell olsa sizi ayakta alkışlardı. O yetmez Daniel Defoe de kalkar o da alkışlardı. Sizin sahici dostlarınız sanatçılar ve edebiyatçılar arasındandır" diyen Alev Alatlı, CNNTürk'te Şirin Payzın ile 360 programında "Erdoğan'ı gerçekten övdüğüm taraflar var ama konuşmada bir uyarı da var. Bu konuşmayı en çok Erdoğan anladı" diye konuştu.

Alev Alatlı, Türkiye'nin yaşadığı değişimin bir rönesans olduğunun görülmesi gerektiğini belirterek, "Türkiye rönesansı yaşıyor" ifadelerini kullandı.
Alev Alatlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik eleştirilere ise "Sayın Erdoğan gibi bir lideri yüzde 52 oy alıyor diye gözünü oymaya kalkmak aşağılık bir iş" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sonuna kadar destek verdiğini belirten Alatlı, "Erdoğan'ın Türkiye için en iyi şansımız olduğunu düşünüyorum" dedi.


sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
alatlıdan, alev, gezi, payzına, şirin, Şoku


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Alev Alatlı konuştu, Erdoğan gözyaşlarını tutamadı Seth Haber Arşivi 1 03 Aralık 2014 14:54
Eskişehir'de Kontrolden Çıkan Araç Alev Alev Yandı Zen Haber Arşivi 0 30 Aralık 2012 18:13
Alev Alatlı Sır Şairler / Yazarlar 0 11 Ağustos 2012 09:35
Anadolu Ateşi, Güney Kore'yi Alev Alev Yaktı Thetis Kültür ve Sanat 0 10 Haziran 2012 18:04
Park halindeki kamyon alev alev yandı PassioN Haber Arşivi 0 17 Mart 2012 18:55