IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Aralık 2014, 16:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Veli Küçük'ün kızına hapis şoku!




İP Genel Başkan Yardımcısı ve Ergenekon davasından tahliye olan emekli Tuğgeneral Veli Küçük'ün kızı Avukat Zeynep Küçük'ün 1 yıl 15 gün hapis cezasının Yargıtay tarafından onandı. Onama hakkında Doğu Perinçek açıklama yaptı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İP Genel Başkan Yardımcısı ve Ergenekon davasından tahliye olan emekli Tuğgeneral Veli Küçük'ün kızı Avukat Zeynep Küçük'ün 1 yıl 15 gün hapis cezasının Yargıtay tarafından onanması ile ilgili açıklama yapan Doğu Perinçek, "Partimizin Merkez Yürütme Kurulu üyesi, Genel Başkan Yardımcımız Avukat Zeynep Küçük'e F tipi yargı tarafından 2012 yılında verilen 1 yıl 15 gün hapis cezası, Yargıtay 4. Ceza Dairesi tarafından onandı. Cezanın gerekçesi, Ergenekon duruşmaları sırasında üye hakimlere hakaret ettiği iddiasıdır. Cezanın dayanağı, mahkeme kaleminde Küçük'ün söylediği bir 'sözcük' nedeniyle arkasından tutulan zabıttır. Cezanın özelliği, yargı tarihinde bir örneği daha bulunmayacak şekilde hiçbir hukuki imkandan yararlandırılmaksızın cezaevine girmesini sağlamaya yönelik olmasıdır" ifadesini kullandı.

"Bu cezayı farklı kılan ise, hakkında bu şekilde hüküm kurulan ve kesinleştirilen tek avukat olmasıdır" diyen Perinçek, "Bu ceza, yargı içinde yuvalanan F tipi çetenin marifetidir" diye konuştu.

Küçük'ün Ergenekon yargılamasında 6 yıl görev yapmış bir avukat olduğunu vurgulayan Perinçek, "Meslek hayatı boyunca hakkında 'hakaret' nedeniyle hiçbir adli veya idari işlem yapılmamıştır. Sabıkası yoktur ve verilen ceza 2 yılın altındadır. Ancak Silivri Ağır Ceza Mahkemesi'nin o günkü hâkimleri ve şimdiki Yargıtay 4. Ceza Dairesi, tüm emsallerini de göz ardı ederek cezayı ertelememiş, hükmün açıklanmasını geriye bırakmamış ve bu şekliyle cezaevinde infazı zorunlu kılmıştır" dedi.
Perinçek şöyle devam etti:

"F tipi çete yargıdan ve bütün devlet kurumlarından temizlenmedikçe ülkemizde hukuktan söz etmek mümkün olmayacaktır. Toplum adil yargıya susamıştır. İşçi Partisi, bu talebi programının ön sıralarına yerleştirmiştir. Halkımıza söz veriyoruz. Her türlü siyasal etkiden arındırılmış adil bir yargı kurmak temel hedeflerimiz arasındadır ve bunu gerçekleştireceğiz."

sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
hapis, küçükün, kızına, veli, Şoku


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Öz ve üvey kızına cinsel istismara 46 yıl hapis.. Düş Haber Arşivi 1 07 Şubat 2013 17:33
Teyzesinin 3 Kızına Tacize 39 Yıl Hapis! Thetis Haber Arşivi 1 14 Haziran 2012 23:31
İzmir'de İki Kızına 7 Yıl Cinsel İstismarda Bulunan Baba 78 Yıl Hapis Cezası Aldı N999 Haber Arşivi 0 30 Mart 2012 20:26
Bir Yıl Boyunca Kızına Tecavüz Eden Babaya 14.400 Yıl Hapis Cezası Lucifer Haber Arşivi 0 24 Eylül 2010 13:23