IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Aralık 2014, 17:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beşir Atalay: Çok alınmasına sevindim




AK Parti Sözcüsü Beşir Atalay, gazetecilere açıklamalarda bulundu gazetecilerin sorularını cevapladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Sözcüsü Beşir Atalay gündeme ilişkin soruları cevapladı. Atalay yaptığı açıklamada şöyle konuştu;

Basın tarafından basın aracılığı ile suç işlenmesi diye bir özgürlük, imtiyaz yok. Eğer o vatandaşların şikayet ettiği gibi bir suç varsa adaletin yerini bulması esastır. İşi o şekilde değerlendirmek lazım. Biz de neticede yargının vereceği kararı bekliyoruz. Son konumda geçen kendisi d eğindiği için CHP'nin kendi sözcüsü bizlerle ilgili birşeyler söylüyor. Ben ona Paralal yapının papağanlığını yapıyor demiştim fazlaca alınmış. Yani ben de doğrusu fazla alınmasına memnun oldum. Bu konumlara CHP'nin düşmesini istemiyoruz zaten onun için söylüyoruz. Tabi, sürekli yine torpil vs gibi konular üzerinde duruyorlar. Hatta bir ihbar hattı kurmuşlar. Ana muhalefet partisi ülkemiz için önemli olan konular üzerinde dursa. O konulara biz artık girmiyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu ile ilgili SSK Genel Müdürlüğü dönemi çok şaibeli dönem. Listeler vs oralara girerlerse oralarda da hem belediyeleri olarak hem genel başkanları ile ilgili zararlı çıkarlar. Bunu sadece söylemek istiyorum.

MYK gündemine o konu hiç gelmedi. Biz de komisyonun kararını bekliyoruz. Komisyon bir çalışma yapıyor. Onun çalışmasını bitirip karar vermesi konuyu belirleyecektir. Dün gündemimize böyle birşey gelmedi.

ÇÖZÜM SÜRECİ TAKVİMİ

Bu konuda çok evvelden beri takvim vermemeye ben gayret ederim. Ama şunu söyleyebilirim. Hükümetin ilgili kurumların çalışmaları olumlu şekilde devam ediyor. Şuanda olumlu bir çözüm sürecinin diyaloğun sürdüğünü söyleyebiliriz. Hükümetten aldığımız bilgi de böyle bizim de.

YASAL OLMAYAN DİNLEMELERE KARŞI CEZA ARTTI

Sayın Demirtaş'ın o konuda varsa bir bilgisi belgesi şikayet etmesi lazım. Biz hükümet olarak son bir kaç yılda dinlemelerle ilgili tedbirleraldık ağırlaştırdık. Yasal olmayan dinlemelere ilişkin cezalar arttırıldı. Yasal yönde dinlemeleri çok ağır şartlara bağladık. Soruşturma komisyonları yargı gibidir, yetkilere sahiptir. Dinlemeleri onlar yapıyor ve belgeleri onlar topluyor. Kararı da komisyon verecek. Biz de o komisyonun kararını bekliyoruz. Komisyonun çalışması Meclis ile ilgili birşey benim burada birşey söylemem mümkün değil. Onlar Meclis'in kendi iç çalışma sistemleri ile ilgili konulardır.m de.

Yunus Emre Arvas / Sabah.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
alınmasına, atalay, beşir, cok, sevindim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Beşir Atalay'dan önemli açıklamalar Seth Haber Arşivi 0 10 Ekim 2014 16:24
Beşir Atalay'dan kritik açıklama Seth Haber Arşivi 0 19 Eylül 2014 19:36
Beşir Atalay: Paket çok beğenilecek Zen Haber Arşivi 0 20 Eylül 2013 13:12
Beşir Atalay'dan Oslo açıklaması PassioN Haber Arşivi 0 21 Haziran 2012 09:59
Beşir Atalay (Beşir Atalay Kimdir? - Beşir Atalay Hakkında) Zen Tarih / Siyaset 0 20 Şubat 2012 22:31