IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Aralık 2014, 17:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Abdest için evden çıktı, delil ürettiler!




2010’daki Tahşiyeciler operasyonunda ele geçirilen bombaların çıktığı evin sahibi Yıldırım, “Polisler evdeyken sabah namazı için abdest aldım, döndüğümde bombalar çıktı. Boy abdesti alayım dedim bu kez belge çıkardılar” dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İstanbul merkezli 14 Aralık operasyonunda göz altına alınanların 5 yıl önce Tahşiye grubuna yönelik operasyon yapanlar olduğu bildirildi. Bu kişilerin operasyonda 'suç ve delil uydurdukları' iddia edildi. 22 Ocak 2010'daki operasyonda Mehmet Doğan ile birlikte gözaltına alınan Turgut Yıldırım'ın İstanbul Bahçelievler'deki evinde yapılan aramada 'ele geçirilen' el bombaları 'silahlı terör örgütü' denmesinin delilini oluşturdu.
SABAH BEŞTE GELDİLER


Turgut Yıldırım, gözaltına alındığı günü anlattı: "O gün sabah saat 05.00 gibi sabah namazı kılmak için kalkmıştım. Eve polisler geldi. 'Arama yapacağız' dediler. İçeri buyur ettim. İlk başta ciddi bir durum olduğunu düşünmedim. Daha sonra baktım kötü şeyler oluyor. Abdest alıp namaz kılmak istedim. Banyoya gidip geldim. O sırada polisler, bana bir poşet gösterip 'Evinizde Ergenekon bombaları bulduk' dedi."

GAZETE KAĞIDINDAN BELGE

"Durumun tahmin ettiğimden vahim olduğunu anlayınca bu kez boy abdesti almak istedim. Tekrar banyoya gittim. Geri döndüğümde bu sefer "Dokümanlar bulduk. Bunlar 'Ergenekon belgeleri" dediler. Çekyatın üstüne baktığımda bir tarafta bombalar bir tarafta ise kağıtlar duruyordu. Kağıtları inceleyince gazete olduklarını gördüm. Yeni Çağ gazetesinde çalışan bir arkadaşım vardı ve matbaada artık kağıtları getirmişti. Biz de üzerinde yemek yiyorduk. Bu kağıtlara belge dediler. Beni de kelepçeleyip gözaltına aldılar. 19 ay yattım. Bu olayda en uzun süre hapis yatan ben oldum."
SIRADAN BİR ESNAFIM


Turgut Yıldırım, Fatih'te kasaplık yapıyor. Dükkanında VATAN'a konuşan Yıldırım, "Olaylar hakkında yeniden ifade verdim. Mehmet Doğan Hoca beni tanımıyor, ama onlar benim üzerimden onla bağlantı kuracak diye düşündüm. Ben sıradan bir esnafım. Hocayı yakından takip eden bir insanım ama bunları hak etmedim" dedi.
122 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI


14 Aralık operasyonuna gerekçe gösterilen 'Tahşiyeciler Operasyonu', El Kaide'ye yakın olduğu iddia edilen bir gruba yönelikti. 22 Ocak 2010'daki operasyonda grubun lideri olduğu iddia edilen Mehmet Doğan ile birlikte 122 kişi gözaltına alındı. Aynı zamanda İstanbul Bahçelievler'de Turgut Yıldırım'a ait evde arama yapıldı. Bu aramada ortaya çıkan el bombaları 'silahlı terör örgütü' denmesinin delilini oluşturdu. Ancak bu el bombalarının üzerinde bulunan parmak izleri polis memurlarına ait çıkınca bombaların eve sonradan getirildiği iddialarına neden oldu. İşte 14 Aralık operasyonunun temel delilini de bu el bombaları oluşturdu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


O bombalar bu evden çıkmıştı

El bombaları Turgut Yıldırım'ın Bahçelievler'deki evinde bulunmuştu. Kaynak: Vatan

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
abdest, çıktı, delil, evden, icin, ürettiler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Abdest Bozmayan Oje Ürettiler Elysian Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 1 24 Mart 2014 22:02
Çöp evden bir milyoner çıktı Nur Esrarengiz Olaylar 0 30 Temmuz 2012 10:57
Çöp evden bir milyoner çıktı Violent Haber Arşivi 0 19 Temmuz 2012 10:01
Çöp evden 250 bin TL'lik altın çıktı PassioN Haber Arşivi 6 07 Nisan 2012 19:30