IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Aralık 2014, 17:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
AK Parti'den Gülen'e cevap




Fethullah Gülen'in son sohbetinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan sert sözlerine Ak Parti'den cevap gecikmedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Gülen'in Cumhurbaşkanı Erdoğan için kullandığı, "ölçüsüz, muvazenesiz, dengesiz ve densiz bir kısım mahluklar" ifadelerine sert cevap verdi. Metiner, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "paralel" ve "haşhaşi" gibi sözlerinden rahatsızlık duyan Gülen'e çıkıştı.
"UZUN ADAM" HATIRLATMASI

Gülen'in ortada hiçbir şey yokken Cumhurbaşkanı Erdoğan için "uzun adam" diye göndermeler yaptığını hatırlatan Metiner, "Sen ne biçim din alimisin ki lakap takmanın haram olduğunu bilmiyorsun? Bildiğin halde yaptıysan ne büyük bir günah işlediğinin farkında mısın? Sadece "uzun adam" mı dedin? Firavun dedin, Yezid dedin. Dedin de dedin. Ne kadar densiz ve hadsiz suçlama varsa hepsini yaptın. Şimdi kalkıp paralel nitelemesinden rahatsızlık duyuyorsun. Münafıklık suçlamasını diline pelesenk ediyorsun. Sana göre senden olmayan ve seni eleştiren herkes nifak ehli ve münafık! Yazıklar olsun…" şeklinde konuştu.
"AİLELERE BİLE NİFAK TOHUMU EKTİNİZ"

Gülen'in "kendisine inananların ailelerine nifak tohumları serptiğini" savunan Metiner, "Karı ile kocayı, baba ile oğulu karşı karşıya getirdin. Ne adına söyler misin, ne adına?" diye sordu.
"SEN KİMİN İPİYLE KUYUYA İNDİĞİNE BAK"

Gülen'in "kimin ipiyle kuyuya indiğine bakması gerektiğini" de savunan Metiner, "Yapıp ettiklerinle kime zarar verdiğine ve kimin de yüzünü güldürdüğüne bak istersen. Hangi yeryüzü efendilerinin değirmenine su taşıdığına bak da ayetleri öyle oku…İsrail terör devletine "meşru otorite" gözüyle bakıyorsun, ABD'nin neo-conlarına laf etmiyorsun, Mısır'daki cani diktatöre ses etmiyor ama Mursi'yi eleştirmekten kaçınmıyorsun. Suriye diktatörünün zulümleri de gündemini oluşturmuyor ama Tayyip Erdoğan baş hasmın…" suçlamalarını yöneltti.


"HANİ PARALEL ÇETE İLE ALAKAN YOKTU"

Gülen'in yaptıklarından pişmanlık duyup özür dilemesi gerektiğine de dikkat çeken Metiner, "Bizim rahatsızlığımız o Allah'ın ayetleriyle inanan insanların yüreğine saldığın kin ve düşmanlık tohumları dolayısıyladır. Çevik Bir'in karşısında nasıl el pençe divan durduğunu unutmadık. Okullarımız emrinizdedir dediğini de… Şimdi kalkıp Tayyip Erdoğan'a meydan okuyorsun. Erdoğan hükümetini alaşağı etmek için kumpas kuran paralel çetelerin sözcülüğünü yapıyorsun. Hani paralel çeteyle alakan yoktu, hani onların iş ve işlemlerinden haberdar değildin? Şimdi kalkmışsın paralel suç şebekesine arka çıkıyorsun. Paralel kelimesini kullananın münafık olduğunu söyleyerek fitne çıkartıyorsun. Ne dersen de, o paralel çeteden de, onun arkasındaki güç odaklarından da aziz milletimiz hesap soracaktır" diyerek sözlerini tamamladı.


sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ak, cevap, gülene, partiden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gülen'e Erzurum'da AK Parti şoku Violent Haber Arşivi 3 31 Mart 2014 17:44
Başbakan'ın danışmanı AK Parti Gülen çatışması yok PassioN Haber Arşivi 0 15 Şubat 2012 20:44
AK Parti ve Gülen'i bitirme planı Juventus Haber Arşivi 0 12 Haziran 2009 15:43