IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Aralık 2014, 18:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sokağa çıkana hakkımı helal etmem




14 Aralık operasyonu ile birlikte öğrenci minübüsleri ile bütün yurt öğrencilerini adliye meydanlarındaki protesto eylemlerine taşıyan Paralel Yapı, geçmişte Gülen’in “Sokağa çıkarsanız hakkımı helal etmem, Türkiye’yi Avrupa’ya şikayet eden yanlış yapar, devam eden mahkeme hakkında konuşulmaz” şeklindeki sözlerini harfiyen yerine getirmiş.

Bu ülkede Kürtler, Aleviler, muhafazakarlar, solcular birçok zulüm ve baskıya maruz kaldı. Bu baskıları protesto etmek için yapılan her eylem "bu işler sokakta çözülmez" diyerek Gülen hareketi tarafından frenlendi. Bugün Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın iftira suçlamasıyla tutuklanmasını sadece Türkiye'de değil dünyanın birçok ülkesinde protesto eden Gülen hareketi aslında büyük bir çelişki içinde olduğu ortaya çıktı. Fethullah Gülen çeşitli medya kuruluşlarına ve kitap çalışmalarına yaptığı açıklamalarda sokak eylemlerine kesin bir dille karşı çıkarken, Türkiye'nin yurtdışında şikayet edilmesini de sert bir dille eleştiriyor.

İşte Gülen'in unutmak istediği o sözler:
KARŞILIK VERİRSENİZ SİZE HAKKIMI HELAL ETMEM

Faruk Mercan tarafından 2009'da kaleme alınan 'Fethullah Gülen' adlı kitapta Gülen, kendisine kürsüden bir suikast girişimi olsa bile kendisine tabi olanlara hiçbir şey yapmamalarını öğütlüyor ve ekliyor: " Şayet bir gün beni kürsüden öldürürlerse, cesedimi bir kenara atın ve başınız önde asayişin, emniyetim temsilcileri olarak evlerinizin yolunu tutun. Eğer öyle bir anda kalkıp bana saldıranlara karşılık verirseniz size hakkımı helal etmem. Allah'ın huzurunda iki elim yakanızda sizinle hesaplaşırım."

SİZE BIÇAKLA GELENE YOLLARINIZI AÇARSANIZ…

Ruşen Çakır ve Semih Sakallı tarafında yazılan "100 soruda Erdoğan- Gülen Savaşı" adlı kitapta Fethullah Gülen asla hiçbir kimse ile kavga etmeyeceklerini ve karşılık vermeyeceklerini belirtiyor ve kamu düzenini bozacak olaylara girmeyeceklerini açıkça söyleyerek şu ifadeyi kullanıyor: "Bize bıçakla gelene kollarınızı açarsanız, bıçaklarını atarlar."

TÜRKİYE'Yİ AVRUPA'YA ŞİKAYET ETMEMELİYİZ

14 Aralık operasyonunun başladığı ilk andan itibaren 'Özgür Basın Susturulamaz' sloganı ile uluslararası kamuoyuna Türkiye'yi ve Türkiye Cumhuriyeti hükümeti'ni şikayet eden Gülen hareketinin yine bir çelişkisi ortaya çıkıyor. Mehmet Gündem'in yazdığı ve 2005'te yayınlanan "Fethullah Gülen'le 11 Gün" adlı kitapta Türkiye'yi Avrupa'ya şikayet edenlerle ilgili Fethullah Gülen çarpıcı ifadeler kullanıyor. "Türk toplumunu, Türkiye devletini Avrupalılara şikayet edenler, yarın Çin, ve devletler muvazenesinde ağırlığını hissettirince kalkar ona şikayet eder, ertesi gün Amerika'ya şikayet ederler."

MAHKEMESİ SÜREN DAVAYI KONUŞMAM!

Yine 2005 senesinde Mehmet Gündem'ın yazdığı kitapta soruşturması devam eden bir dava hakkında soru sorulmasına rağmen cevap vermeyen Fethullah Gülen bugün soruşturması devam eden dava hakkında kesin hükümleri ile kamuoyunu yönlendiriyor. İşte Gülen o çarpıcı sözleri: "Mahkemesi devam eden bir davada fikir beyan etmek uygun düşmeyeceği için, sorunuza başka bir zaviyeden cevap vermek istiyorum."

BİZ KAVGA İNSANI DEĞİLİZ!

17 ve 25 Aralık darbe girişimi sürecini başlatan 'paralel yapı'nın lideri Fethullah Gülen Ahmet Özer'in 2006 yılında çıkardığı 'Pensilvanya Günlüğü' adlı kitapta asla hiç kimse ile kavga içinde olmadıklarını ve bir savaş açmadıklarını söylüyor. Fakat 17 Aralık 2013'ten itibaren devleti ele geçirmek için operasyonlar düzenleyen paralel yapı hükümeti ise bir senedir savaş açmış durumda.



sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
çıkana, etmem, hakkımı, helal, sokağa


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sezen Aksu - Helal Ettim Hakkımı Amelia R, S, Ş, T 0 06 Eylül 2014 14:49
Hakkımı Helal Etmiyorum Lady İtiraf Ediyorum 20 17 Haziran 2011 21:52