IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Aralık 2014, 18:07   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
3 üniversite karıştı! Çok sayıda gözaltı var




Bugün 3 üniversitede karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga ve arbede vardı. Sütçü İmam, Çukurova ve Gazi Üniversiteleri'nde çıkan olaylarda çok sayıda öğrenci gözaltına alındı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


GAZİ ÜNİVERSİTESİ KARIŞTI

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde, karşıt görüşlü kız ve erkek öğrenciler arasında kavga çıktı. Kavgayı, çevik kuvvet polisleri biber gazı da kullanarak sonlandırdı. Kendilerini "öğrenci kollektifi üyesi" olarak niteleyen kız öğrenci grubu, fakültede, bir hafta önce üniversitenin Emek'teki kampüsünde iki kız öğrencinin darp edildiğini ileri sürerek, açıklama yapmak istedi.
Karşıt görüşlü erkek öğrenciler, grubun açıklama yapmasına izin vermek istemedi. İki grup arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında, kız öğrenciler, erkek öğrencilere biber gazı sıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri, biber gazı da kullanarak kampüs içinde iki grubun kavgasını sonlandırdı.


ÇÜ'DE DE KARŞIT GÖRÜŞLÜ ÖĞRENCİLER ARASINDA GERGİNLİK

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) kampüsünde karşıt görüşlü öğrenciler arasındaki kavgaya polis müdahale etti. Fen Edebiyat Fakültesi binası önünde toplanan öğrenciler, karşıt görüşlü grubun bulunduğu alana yürümek istedi. Birbirlerine taş ve sopayla saldıran öğrencilere polis müdahale etti. Müdahalenin ardından bir grup Fen Edebiyat Fakültesi ve kütüphane binasına girerek masa ve sandalyelerle girişleri kapattı.
Polis ekiplerinin uyarılarına rağmen binayı terk etmeyen göstericilere polis kapıyı kırarak müdahale etti. Binada mahsur kalan bazı öğrenciler, dışarı çıkartılırken, gösteri yapan guruptan çok sayıda öğrenci gözaltına alındı.

Bazı öğrencilerin atılan biber gazından etkilendikleri görüldü. Olaylarda hafif şekilde yaralanan 2 öğrenciye sağlık ekipleri müdahale etti.Üniversite kampüsünde polise taş atan guruplara da polis biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Çok sayıda polis ekibinin güvenlik önlemi aldığı üniversitede gerginlik devam ediyor.

Çıkan olaylarda öğrenci olamayan kişilerinde yer aldığı iddia edildi.
KAHRAMANMARAŞ ŞÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ'NDE 67 GÖZALTI VAR

KSÜ Avşar Kampüsü'nde, karşıt gruplar arasında çıkan tartışmanın taşlı sopalı kavgaya dönmesiyle birlikte süren gerginlik devam etti, 67 gözaltı var.Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde (KSÜ) karşıt görüşlü iki grup arasında çıkan gerginlik bugün de devam etti. Gerginliğinin büyümesi üzerine polis, 67 öğrenciyi gözaltına aldı.KSÜ Avşar Kampüsü'nde, karşıt gruplar arasında çıkan tartışmanın taşlı sopalı kavgaya dönmesiyle birlikte süren gerginlik bugün de devam etti.

Devam eden olaylar nedeniyle öğrenciler fakülte binasının camlarını kırdı. Bunun üzerine harekete geçen polis, olaya karıştıkları öne sürülen 67 öğrenciyi gözaltına aldı. Üç otobüsle sağlık kontrolü için Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne getirilen öğrenciler, hastane içerisine türkü söyleyerek giriş yaptılar. Sağlık kontrolünden geçirilen öğrenciler ardından ifadeleri için emniyet müdürlüğüne götürüldü.



sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
3, cok, gözaltı, karıştı, sayıda, var, Üniversite


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Atatürk Üniversitesi karıştı: 30 gözaltı Desmont Haber Arşivi 0 19 Aralık 2014 23:40
Üniversite karıştı: 42 öğrenci gözaltına alındı Seth Haber Arşivi 0 13 Ekim 2014 14:03
Dev operasyon! Çok sayıda gözaltı LeyLa Haber Arşivi 0 06 Aralık 2011 10:05
Çok sayıda ünlü gözaltında aSi Haber Arşivi 0 07 Ocak 2011 11:06
Kumar ve fuhuşda çok sayıda gözaltı Lucifer Haber Arşivi 0 19 Şubat 2010 15:20