IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Aralık 2014, 18:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Platform Siyah"tan 25 Aralık protestosu!




"Platform Siyah" üyesi bir grup, İstanbul merkezli 25 Aralık soruşturmasını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin bulunduğu Üsküdar Kısıklı Caddesi'nde protesto etti.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Grup adına açıklama yapan Mehmet Can Erdündar, geçirilen tehlikenin boyutuna dikkati çekmek için toplandıklarını belirterek, "Hepimiz biliyoruz ki darbe operasyonunun hedefine aldığı, tek amacı gençliğe ve ümmete hizmet olan TÜRGEV yurtları, geçtiğimiz sene bu zamanlar ağır bir bombardıman altındaydı, üstelik en ahlaksızca bir şekilde" dedi.

Açıklamasında Fethullah Gülen'i eleştiren Erdündar, "Siyasi arenaya girdiğinde kazanamayacağını anlayan bu sinsi ve hastalıklı yapılanma, yargıda, bürokraside, askeriyede ve sermayede elde ettiği gücü, dış mihraklardan da aldığı destekle ülkeyi cehenneme çevirmek için kullanacaktı" ifadelerini kullandı.

"Bu ülkenin başbakanına, bu toprakların uzun yıllar sonra gördüğü en milli, en vicdanlı dava adamına hakaret ederken utanılması gerektiğini" vurgulayan Erdündar, şöyle devam etti:

"Peki devletin en üst kademesinden sıradan bir vatandaşa kadar böcek yerleştirmeye, TÜBİTAK'ı hainlerle doldurmaya, MİT tırlarını durdurmaya, Dışişleri'nin sağır odasını dinlemeye, İHH'ya yönelik El Kaide kumpasına, Gezi'de çadır yakmaya, KPSS ve diğer sınav sahtekarlıklarına, MHP'ye yönelik kaset operasyonu davasına, şike davasında kumpas kurmaya kadar yaptığınız ahlaksızlıklardan hiç mi yüzünüz kızarmıyor da hala basın özgürlüğü diye saçmalayabiliyorsunuz? Şükürler olsun ki liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve tüm ailesini hedefe koyan bu hain odak ve ona bağlı bulunan paralel yapılanmanın tam bir yıl evvel bugün kurmuş olduğu tuzak, asla eski günlere dönmek istemeyen bilinçli ve duyarlı vatandaşımız sayesinde bertaraf edildi. Ey Pensilvanya! Bizde para'lele verecek evlat yok! Ananas verelim."

sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
25, aralık, platform siyahtan, protestosu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Öğrenci Kolektifleri"nden Siyah Bantlı Yök Protestosu Lady Eğitim Haberleri 0 06 Ağustos 2012 12:30