IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Aralık 2014, 18:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Emrullah İşler: Bedduaları yapanları vurdu!




Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Prof.Dr. Emrullah İşler,17- 25 Aralık operasyonuyla ilgili olarak “İktidarımızı bile kandırarak emniyet, yargı ve bürokraside sinsice yapılanan anti-demokratik, hukuksuz ve kayıt dışı bu yapılanmanın kendisi dışındaki bütün cemaat, grup ve kişileri mağdur ettiği görülmüştür.”dedi.

İşler yaptığı açıklamada"17-25 Aralık 2013 tarihinde ülkemizde yaşananlar, devlet içinde kümelenmiş olan "Paralel İhanet Çetesi"nin milletimize, demokrasimize, Ak Parti Hükümetine ve Başbakanlık koltuğunda oturan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik dış destekli açık bir darbe girişimidir."dedi.
BEDDUALARI DÖNÜP DOLAŞIP


İşler,""Hizmet Hareketi" olarak kendilerini lanse edip insanımızın saf ve temiz duygularını istismar eden, samimiyet, iyiniyet, ihlas ve sadakat hırsızlığı yaparak milyonlarca insanının maddi ve manevi birikimlerini ve duygularını sömüren çetenin gerçek yüzü 17-25 Aralık'ta ortaya çıktı."Din Alimi" kisvesi altında Pensilvanya'daki şahsın yaptığı bedduaları milletimiz unutmadı. Yüce dinimiz ve Hz Peygamber tarafından yasaklanan bedduaları yapanları nihayetinde bedduaları dönüp dolaşıp vurmuştur. "dedi.
PARALEL İHANET ÇETESİ


İşler, millet olarak samimiyet ve sadakat sınavından geçtiğimizi belirterek,"Bir yıl sonra geldiğimiz nokta göstermektedir ki millet "Paralel İhanet Çetesi"ne karşı uyanmıştır. Samimiyet sınavını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Ak Parti kadroları ve aziz milletimiz feraseti ve öngörüsü ve Allah'ın yardımıyla kazanmıştır. Demokrasi, milli irade ve sandık hırsızlığı yaparak seçilmiş iktidarı devirmeyi hedefleyen "Paralel İhanet Çetesi"ne karşı milletimiz 30 Mart ve 10 Ağustosseçimlerinde hem paralel yapıya ve hem de onun destekçisi olan CHP ve MHP'ye bir Osmanlı tokadı aşk ederek gereken cevabı vermiştir."diye konuştu.
ERDOĞANSIZ TÜRKİYE HEDEFLENDİ


17-25 Aralık operasyonlarının asıl hedefini de anlatan İşler, "Paralel Yapı'nın dış güçlerin taşeronluğunu yaparak giriştiği 17-25 Aralık süreci ile Ak Partisiz ve Recep Tayyip Erdoğan'sız bir Türkiye hedeflenirken, milletimiz iradesine, kendi içinden çıkan iktidarına sahip çıkarak dünyaya hem milli irade hem de demokrasi dersi vermiştir."dedi.
İKTİDARIMIZ BİLE KANDIRDILAR


İşler, "Yaşanan süreç,"Paralel İhanet Çetesi"nin kamu gücü ve özellikle yargıyı kullanarak yaptığı kumpas, tehdit, düzmece ve şantajlarla mağdur etmediği, haksızlık yapmadığı ve zulme maruz bırakmadığı hiçbir grup, yapı ve kişi kalmadığını göstermiştir. İktidarımızı bile kandırarak emniyet, yargı ve bürokraside sinsice yapılanan anti-demokratik, hukuksuz ve kayıt dışı bu yapılanmanın kendisi dışındaki bütün cemaat, grup ve kişileri mağdur ettiği görülmüştür."dedi.

Paralel Yapı ile mücadelenin süreceğini vurgulayan İşler,"Ülkemiz tarihinin gördüğü en büyük, en sinsi ve haşhaşileri bile aratan ihanet örgütüne yönelik bürokrasi başta olmak üzere temizlik harekatına girişilmiş ve gelinen noktada devlet kararıyla ihanet çetesine gereken ders verilmiştir. Yargıda başlatılan soruşturmalarla "Paralel İhanet Çetesi"ne kanunlarımız çerçevesinde gereken cezanın verilmesini milletimiz beklemektedir. Geldiğimiz noktada beli kırılan bu toprakların gördüğü en büyük ihanet çetesiyle mücadele milletimizin desteği ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve AK Parti kadrolarının kararlı duruşu ile sonuna kadar sürecektir. "dedi.


sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bedduaları, emrullah, vurdu, yapanları, İşler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bayburt bedduaları Ecrin Karadeniz Bölgesi 0 12 Kasım 2011 11:46
Mirc'le Giriş yapanları Tespit etme yardım ! diyorumki mIRC Scripting Sorunları 6 26 Ağustos 2010 12:24
Msn ve İnternet Bedduaları.. Juventus Serbest Kürsü 0 30 Mayıs 2009 18:10
Forum BedduaLarı konTes Komedi ve Mizah 2 01 Mart 2009 21:09
Bilgisayar Bedduaları sanaLinfaz Komedi ve Mizah 0 14 Temmuz 2006 21:40