IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Aralık 2014, 18:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kemal Kılıçdaroğlu'nu neden yumrukladığını açıkladı




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na TBMM'deki yumruklu saldırı davasının sanığı Orhan Övet, "Kılıçdaroğlu'nun Başbakana ve ailesine karşı yapmış olduğu söylemler nedeniyle kendisine yumrukla vurdum" dedi ve kimsenin kendisini azmettirmediğini söyledi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na TBMM'deki yumruklu saldırı davasının sanığı Orhan Övet, "Kılıçdaroğlu'nun Başbakana ve ailesine karşı yapmış olduğu söylemler nedeniyle kendisine yumrukla vurdum" dedi ve kimsenin kendisini azmettirmediğini söyledi.
ORHAN ÖVET SAVUNMASINI YAPTI

Saldırı olayına ilişkin davanın ilk celsesine katılmadığı için hakkında yakalama kararı çıkarılan Övet, önceki günlerde memur eşliğinde Ankara 3. Asliye Ceza Mahkemesine gelerek, savunmasını yaptı.

Tutanağa göre, olay günü CHP'nin grup toplantısına katılacağını söyleyerek, kimliğini bıraktığını ve yaka kartı aldığını anlatan Övet, önce MHP'nin grup toplantısını izlediğini bildirerek, "Oradan çıktım. Zaman da erkendi. Biraz dolaştım. Grup toplantısının yapıldığı yerin dış kısmındaki parkta bir süre oturdum. Orada çay içtim. Kemal Kılıçdaroğlu'nu beklemeye başladım" dedi.

Kılıçdaroğlu geldiğinde "hiçbir şey söylemeden, direkt saldırdığını ve yumrukla vurduğunu" belirten Övet, saldırıdan sonra korumalarca yere yatırıldığını, bu sırada bazı siyasilerin kendisine vurduğunu kaydetti.
"HİÇ KİMSE SUÇ İŞLEMEYE AZMETTİRMEDİ"

Daha sonra kadın kuaförüne götürüldüğünü, ters kelepçe takıldığını ifade eden Övet, burada da darp edildiğini anlattı.

"Hiç kimsenin, kendisini bu suçu işlemeye azmettirmediğini" söyleyen Övet, "Olay tarihinde işsizdim. Halen de işsizim. Basını ve televizyonu takip ederim. Orada Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başbakana ve ailesine karşı yapmış olduğu söylemler nedeniyle kendisine yumrukla vurdum" beyanında bulundu.
"VATAN HAİNİ DEMEDİM"

Övet, savunmasının ardından, soruşturma aşamasında "şüpheli" olarak ifadesi alınan, ancak hakkında takipsizlik kararı verilen Ahmet Gençyılmaz ile ilgili soru üzerine, "Gençyılmaz'ı tanırım. Çocukluktan beri arkadaşım, hem de aile dostumuzdur. Kendisinin polis muhbiri olup olmadığını bilmiyorum. Olabilir de olmayabilir de. Kendisine daha önceden bu eylemi yapacağımı söylemiştim. Ancak kaç gün önce söylediğimi hatırlamıyorum. Uzun zaman önce değildi" diye konuştu.
"PİŞMANIM AMA HAKLIYDIM"

Övet, "kesinlikle 'vatan haini' diye bir şey söylemediğini, direkt Kılıçdaroğlu'na vurduğunu" kaydetti.Cumhuriyet Savcısı İsmail Büyükgümüş'ün talebiyle sorulan soru üzerine Övet, "Yaptığımdan pişmanım. Ancak yaptığım eylemde haklıyım" dedi.

Hakim Abdullah Tanrıkulu, savcının da talebi doğrultusunda, savunması alındığından Övet hakkındaki yakalama emrinin kaldırılmasına hükmederek, duruşmayı belirlenen tarihe bıraktı.



sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
açıkladı, kemal, kılıçdaroğlunu, neden, yumrukladığını


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kılıçdaroğlu'na karşı adaylığını açıkladı Seth Haber Arşivi 1 18 Ağustos 2014 12:03
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan zam tepkisi PassioN Haber Arşivi 0 01 Nisan 2012 15:22
Kılıçdaroğlu 4+4+4 anketinin sonuçlarını açıkladı PassioN Haber Arşivi 0 07 Mart 2012 20:19
Kemal Kılıçdaroğlu'na soruşturma PassioN Haber Arşivi 0 09 Ocak 2012 20:46
Kılıçdaroğlu adaylığını açıkladı Hayal Haber Arşivi 14 20 Mayıs 2010 11:50